Σταθμοί ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, ΚΤΕΛ Αττικής

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το άρθρο αυτό πλέον ΔΕΝ ενημερώνεται και είναι πιθανό να περιέχει λανθασμένες πληροφορίες. Για πληροφορίες σχετικά με τους σταθμούς ΚΤΕΛ δείτε: Σταθμοί ΚΤΕΛ Κηφισού και Λιοσίων, ΚΤΕΛ Αττικής


Τελευταία ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2016

Τα ΚΤΕΛ είναι μεταφορικές εταιρίες (με τη μορφή Α.Ε.) που εκτελούν αστικά ή υπεραστικά δρομολόγια Λεωφορείων έχοντας ως έδρα την πρωτεύουσα ενός νομού ή ενός νησιού. Περισσότερες από μία εταιρίες μπορούν πραγματοποιούν το ίδιο δρομολόγιο έχοντας ως αφετηρία ένα Σταθμό Υπεραστικών Λεωφορείων.

Στην Αθήνα λειτουργούν δύο Σταθμοί Υπεραστικών Λεωφορείων: ο σταθμός της λεωφόρου Κηφισού και ο σταθμός Λιοσίων. Μελλοντικά οι σταθμοί θα συστεγαστούν σε ένα νέο σταθμό που θα κατασκευαστεί στην περιοχή του Ελαιώνα.  Δρομολόγια επίσης πραγματοποιούν τα ΚΤΕΛ Αττικής έχοντας τρεις διαφορετικές αφετηρίες.


Υπεραστικός σταθμός Κηφισού

Από τον υπεραστικό σταθμό Κηφισού εκτελούνται δρομολόγια προς τους νομούς: Αιτωλοακαρνανίας, Αρκαδίας, Άρτας, Αχαΐας, Γρεβενών, Δράμας, Έβρου, Ζακύνθου, Ηλείας, Ημαθίας, Θεσπρωτίας, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καστοριάς, Κέρκυρας, Κεφαλληνίας  Κιλκίς, Κορίνθου, Λακωνίας, Λευκάδας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Πέλλας, Πρέβεζας, Ροδόπης, Σερρών, Φλώρινας και Χαλκιδικής.

Ο σταθμός βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισού, κοντά στη συμβολή της με την λεωφόρο Αθηνών. (Google Maps, Πρόσβαση στο σταθμό Κηφισού από την τοποθεσία μου)

Εν συντομία

Από το σταθμό ΚΤΕΛ Κηφισού:

  • προς το κέντρο της Αθήνας (Ομόνοια): Με τη Λεωφορειακή γραμμή 051
  • προς το Αεροδρόμιο: Με τη Λεωφορειακή γραμμή Χ93
  • προς το λιμάνι του Πειραιά: Με τη Λεωφορειακή γραμμή 420
  • προς το σταθμό Λαρίσης: Μετάβαση στην Ομόνοια με τη Λεωφορειακή γραμμή 051 και από εκεί με τη γραμμή 2 του Μετρό ως το Σταθμό Λαρίσης

Η πρόσβαση είναι εφικτή μέσω των Λεωφορειακών γραμμών:

Πληροφορίες Σταθμού ΚΤΕΛ Κηφισού στα τηλέφωνα 210 5124910, 210 5124911, 210 5132601. Δείτε και την ενότητα «Πληροφορίες Δρομολογίων». παρακάτω.

Υπεραστικός Σταθμός Λιοσίων

Από τον υπεραστικό σταθμό Λιοσίων εκτελούνται δρομολόγια προς τους νομούς: Εύβοιας, Ευρυτανίας, Θηβών (Βοιωτίας), Καρδίτσας, Λάρισας, Λιβαδειάς (Βοιωτίας), Μαγνησίας, Πιερίας, Τρικάλων, Φθιώτιδας και Φωκίδας.

Ο σταθμός βρίσκεται στην οδό Στρατηγού Δαγκλή 26, στην περιοχή Τρεις Γέφυρες. (Google Maps, Πρόσβαση στο σταθμό Λιοσίων από την τοποθεσία μου)

Εν συντομία

Από το σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων:

  • προς το κέντρο της Αθήνας: Με μία από τις παρακάτω Λεωφορειακές γραμμές ως το σταθμό Μετρό/ΗΣΑΠ Αττική και από εκεί συνέχεια με τις γραμμές 1 ή 2 του Μετρό, ή εναλλακτικά με τα πόδια μέχρι το σταθμό ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια ή το σταθμό ΗΣΑΠ Άγιος Νικόλαος.
  • προς το Αεροδρόμιο: Με τη Λεωφορειακή γραμμή Χ93
  • προς το λιμάνι του Πειραιά: Με τη Λεωφορειακή γραμμή 420
  • προς το σταθμό ΛαρίσηςΑπευθείας, με μία εκ των Λεωφορειακών γραμμών 024, Α10, Β10. Εναλλακτικά, ως το σταθμό Μετρό Αττική και στη συνέχεια με τη γραμμή 2 του Μετρό

Κοντινότερος σταθμός του Μετρό/ΗΣΑΠ για μετεπιβίβαση σε Λεωφορειακή γραμμή ο σταθμός Αττική, ενώ για μετάβαση με τα πόδια ο σταθμός ΗΣΑΠ Κάτω Πατήσια ή ο σταθμός Άγιος Νικόλαος (και οι δύο βρίσκονται σε απόσταση 10-15 λεπτών με τα πόδια).

Από το Σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων, και επί της οδού Λιοσίων (στην κατεύθυνση προς κέντρο Αθήνας η στάση ονομάζεται ‘Πρακτορεία‘, ενώ στην κατεύθυνση από κέντρο Αθήνας η στάση ονομάζεται ‘Στ. Υπερ/κων Λιοσίων‘) διέρχονται οι παρακάτω Λεωφορειακές γραμμές:

Πληροφορίες Σταθμού ΚΤΕΛ Λιοσίων στο τηλέφωνο 210-8317186. Δείτε και την ενότητα «Πληροφορίες Δρομολογίων». παρακάτω.

ΚΤΕΛ νομού Αττικής

Η εταιρία ΚΤΕΛ νομού Αττικής Α.Ε. εκτελεί δρομολόγια λεωφορείων εντός του νομού Αττικής καθώς και κάποια υπεραστικά δρομολόγια στη γραμμή Αθήνα – Θεσσαλονίκη.

Εντός του νομού Αττικής εκτελεί δρομολόγια προς/από τους παρακάτω προορισμούς:

  • Βόρεια Αττική: Καπανδρίτι, Βαρνάβας, Πολυδένδρι, Κάλαμος, Μαρκόπουλο, Αγ. Απόστολοι, Μαλακάσα, Μίλεσι, Σκάλα Ωρωπού, Ωρωπός, Συκάμινο, Δήλεσι, Χαλκούτσι, Αυλίδα
  • Νότια Αττική: Παιανία, Κορωπί, Αεροδρόμιο, Βραυρώνα, Πόρτο Ράφτη, Αυλάκι,  Καλύβια, Κουβαράς, Κερατέα, Κακιά Θάλασσα, Δασκαλειό, Πλάκα, Μαρκάτι, Λαύριο, Καμάριζα, Σούνιο (μέσω Μεσόγειων και παραλιακώς), Βάρη, Βάρκιζα, Καλύβια Παραλίας, Λαγονήσι, Σαρωνίδα, Παλαιά Φώκαια, Λεγρενά
  • Ανατολική Αττική: Παλλήνη, Πικέρμι, Ραφήνα, Λούτσα, Αεροδρόμιο, Μάτι, Άγιος Ανδρέας, Ζούμπερι, Νέα Μάκρη, Σχοινιάς, Κάτω Σούλι, Αγία Μαρίνα, Μαραθώνας, Καλέτζι, Γραμματικό
  • Δυτική Αττική: Σκαραμαγκάς, Ασπρόπυργος, Ελευσίνα, Μάνδρα, Αγία Σωτήρα, Οινόη, Ερυθρές, Βίλλια, Πόρτο Γερμενό, Νέα Πέραμος, Πάχη, Μέγαρα, Άγιοι Θεόδωροι, Αλεποχώρι

* Δεν πρόκειται για δρομολόγια αλλά για προορισμούς.

Τα περισσότερα από τα παραπάνω δρομολόγια έχουν ως αφετηρία την οδό Μαυροματαίων, στο Πεδίον του Άρεως (Google Maps, Μετάβαση στην αφετηρία των ΚΤΕΛ Αττικής από την τοποθεσία μου). Η αφετηρία βρίσκεται σε απόσταση 10 λεπτών με τα πόδια από το σταθμό Βικτώρια της γραμμής 1 του Μετρό, δια μέσου της οδού Χέυδεν.

Τα δρομολόγια προς τη Δυτική Αττική έχουν ως αφετηρία το Θησείο (Google Maps, Μετάβαση στην αφετηρία ΚΤΕΛ δυτικής Αττικής από την τοποθεσία μου), σε μικρή απόσταση από τον ομώνυμο σταθμό του Μετρό.

Τέλος, τα υπεραστικά δρομολόγια του ΚΤΕΛ νομού Αττικής προς τη Θεσσαλονίκη έχουν ως αφετηρία το σταθμό του Κηφισού (βλ. παραπάνω) αλλά και την Πλατεία Αιγύπτου στο Πεδίον του Άρεως (Google Maps, Μετάβαση στην πλατεία Αιγύπτου από την τοποθεσία μου), σε μικρή απόσταση από την αφετηρία της Μαυροματαίων.

Πληροφορίες Δρομολογίων ΚΤΕΛ

Πληροφορίες για όλα τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ νομού Αττικής, για τα εισιτήρια, καθώς και τηλέφωνα επικοινωνίας μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα ktelattikis.gr

Πληροφορίες για τα δρομολόγια, αστικά και υπεραστικά, όλων των ΚΤΕΛ στην Ελλάδα μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες των κατά τόπους ΚΤΕΛ. Για να τα επιβεβαιώσετε, μπορείτε να καλέσετε τους τηλεφωνικούς αριθμούς που αναγράφονται σε κάθε ιστοσελίδα. Για διευκόλυνσή σας, ακολουθεί μία λίστα με τις ιστοσελίδες διαφορετικών εταιριών.

Ηπειρωτική Ελλάδα:

ΚΤΕΛ Αιτωλοακαρνανίας,  ΚΤΕΛ ΑργολίδαςΚΤΕΛ ΑρκαδίαςΚΤΕΛ ΆρταςΚΤΕΛ ΑττικήςΚΤΕΛ ΑχαΐαςΚΤΕΛ ΓρεβενώνΚΤΕΛ ΔράμαςΚΤΕΛ ΈβρουΚΤΕΛ Ευρυτανίας,  ΚΤΕΛ ΗλείαςΚΤΕΛ ΗμαθίαςΚΤΕΛ ΘεσπρωτίαςΚΤΕΛ ΘεσσαλονίκηςΚΤΕΛ Θήβας,  ΚΤΕΛ ΙωαννίνωνΚΤΕΛ ΚαβάλαςΚΤΕΛ Καρδίτσας,  ΚΤΕΛ Καστοριάς,  ΚΤΕΛ ΚιλκίςΚΤΕΛ ΚοζάνηςΚΤΕΛ Κορινθίας, ΚΤΕΛ ΛακωνίαςΚΤΕΛ ΛάρισαςΚΤΕΛ ΛιβαδειάςΚΤΕΛ ΜαγνησίαςΚΤΕΛ ΜεσσηνίαςΚΤΕΛ ΞάνθηςΚΤΕΛ ΠέλλαςΚΤΕΛ ΠιερίαςΚΤΕΛ ΠρέβεζαςΚΤΕΛ Ροδόπης, ΚΤΕΛ ΣερρώνΚΤΕΛ ΤρικάλωνΚΤΕΛ ΦθιώτιδαςΚΤΕΛ ΦλώριναςΚΤΕΛ Φωκίδας,  ΚΤΕΛ Χαλκιδικής

ΚΤΕΛ Μακεδονία (σταθμός)

Νησιά:

ΚΤΕΛ ΑίγιναςΚΤΕΛ Άνδρου, ΚΤΕΛ ΕύβοιαςΚΤΕΛ ΖακύνθουΚΤΕΛ Ηρακλείου – ΛασιθίουΚΤΕΛ ΊουΚΤΕΛ Καρπάθου, ΚΤΕΛ ΚέρκυραςΚΤΕΛ ΚεφαλλονιάςΚΤΕΛ ΚωΚΤΕΛ ΛέσβουΚΤΕΛ ΛευκάδαςΚΤΕΛ ΛήμνουΚΤΕΛ ΜυκόνουΚΤΕΛ ΝάξουΚΤΕΛ ΠάρουΚΤΕΛ ΡόδουΚΤΕΛ ΣαλαμίναςΚΤΕΛ Σάμου, ΚΤΕΛ ΣαντορίνηςΚΤΕΛ ΣύρουΚΤΕΛ ΤήνουΚΤΕΛ Χανίων – ΡεθύμνουΚΤΕΛ Χίου

Δείτε επίσης: 

Πηγές: Υπουργείο Μεταφορών, ktelbus.com, livingingreece.gr/ktel,

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ο καλύτερος τρόπος για να ενημερωθείτε για τα δρομολόγια είναι να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες των κατά τόπους ΚΤΕΛ ή/και να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με τα κατά τόπους ΚΤΕΛ ή τους σταθμούς Λεωφορείων (όλα τα τηλέφωνα στους παραπάνω συνδέσμους).  Σχόλια με συγκεκριμένες απορίες σε αυτό το άρθρο είναι πιθανό να μην απαντηθούν εγκαίρως (αν απαντηθούν από κάποιον που γνωρίζει). 

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

58 Comments

  1. χαίρετε είμαι από την Κύπρο και θα ήθελα να ρωτήσω από το αεροδρόμιο ποιο μεταφορικό μέσο πρέπει να χρησιμοποιήσω για να πάω στο λιμάνι Κυλλήνη;?

  2. παρακαλώ πως μπορώ να ενημερωθώ για να πάω(και να επιστρέψω) στο Κουβαρά Αττικής Τ.Κ. 19003 (εκκλησία Αγ.Δημήτριος Μυροβλύτης). κάλεσα στο κτελ Αττική 210 8808080 αλλά η πληροφόρηση ήταν ελλιπής!

  3. καλησπερα!το λεωφορειο 051 απο ποια σταση περναει στο μεταξουργειο?ειναι επι της λενορμαν ή απεξω απτο μετρο μεταξουργειο?

    • Καλησπέρα, μπορείς να πατήσεις το λινκ για να δεις τη διαδρομή και τις στάσεις. Η μία είναι επί της Αχιλλέως, κοντά στο μετρό και η επόμενη επί της Λένορμαν.

  4. Όσον αφορά το ΚΤΕΛ Αττικής, αν πάρω το λεωφορείο από κάπου κοντά στο κέντρο, μπορώ να αποβιβαστώ σε οποιαδήποτε ενδιάμεση στάση (π.χ. στον Χολαργό ή την Αγία Παρασκευή ή την Κηφισιά), ή ισχύουν περιορισμοί και μπορώ να αποβιβαστώ από κάποιο σημείο και μετά;

  5. γεια σας
    θα ηθελα να μαθω ποσο κανει το εισητηριο με επιστροφη αθηνα εβρος

  6. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να έχει μόνο δύο συγκοινωνίες για τα ΚΤΕΛ Κηφισού και μάλιστα η μία εκ των δύο στην Ομονοια σε αθλιες περιοχές Ολόκληρη πρωτεύουσα και δεν υπάρχει δρομολόγιο που να συνδέει μέτρο ή άλλα λεωφορεία! Στη Θεσσαλονίκη έχει καλύτερη εξυπηρέτηση Πουθενά σε άλλες χώρες δεν υπάρχει αυτό το πρόβλημα Ο κόσμος αναγκάζεται να παίρνει ταξί συνεχώς ιδίως αυτοί που ταξιδεύουν συχνά γιατί η συγκοινωνία είναι άθλια και ελλιπής!! Δεν ντρέπεστε αλλά φυσικά ως συνήθως στην Ελλάδα εξυπηρετουνται άλλα συμφέροντα (βλ. Ταξι) πάρα η σωστή εξυπηρέτηση του φορολογουμενου πολίτη!!

    • Συμφωνώ απόλυτα…και κοιτώντας το σημείο που βρίσκεται ο σταθμός των κτελ μια ιδανική λύση είναι η δημιουργία κυκλικής λεωφορειακής γραμμής από και προς το σταθμό του μετρό του Ελαιώνα

  7. ειμαι απο γιαννενα και θελω να παω θηβα.πως μππρω να παω απο τα κτελ κηφισου στα κτελ λιοσιων ειναι κοντα η σταση λεωφορειου? ποση ωρα περιπου θα κανει?

  8. Το link που έχετε βάλει για το ΚΤΕΛ Κορινθίας (κάτω από τον τίτλο Ηπειρωτική Ελλάδα που είναι όλα τα links μαζί) βγάζει στα δρομολόγια Λακωνίας. Για δείτε το μία.

  9. Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω πόσο καλη ιδέα θεωρείται το να αφησω το μηχανάκι μου για 2 μερες στα κτελ του Κηφισού; υπάρχει κάποιος χώρος μήπως? ?

  10. Και όμως άνετα θα έφτανε κανείς στα ΚΤΕΛ Κηφισσσου από παντου στην Αττικη από μετρό-τραινο-αεροδρομιο-λιμανι-προαστιακο αν ο (σχεδον πάντα έρημος) σταθμος μετρο Ελαιώνας ήταν 3 τετραγωνα πιο κοντά στηλεωφόρο Αθηνών. Τώρα που τον εχουν φτιάξει γωνία Ιερα Οδός & Μαρκονι δεν υπάρχει ουτε απευθειας ΚΥΚΛΙΚΗ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ σύνδεση με δωρεάν μινιμπας πχ κάθε 10 λεπτά (που θα έπρεπε να υπάρχει για να θεωρούμαστε Ευρώπη). Τώρα ή ταξι θα πάρεις ή θα πάς με τα πόδια αν ειναι μέρα (νύχτα δύσκολο) από Μαρκονι-Λ. Αθηνών-Λ.Κηφισού 15-20 λεπτά. Στη Ρώμη βέβαια υπάρχει το υπόγειο πεζοδόμιο που συνδέει σταθμούς μετρό με πάρκινγκ χρησιμοποιώντας κυλιόμενο πεζοδρόμιο-σκάλες για 500-1000 μ. αλλά το βλέπω πολυτέλεια για μας.

  11. καλησπερα ! ποιο δρομολογιο θα πρεπει να παρω απο τον σταθμο λιοσιων για τα νεα στυρα στην ευβοια … ?

  12. Για όσους ρωτάνε για τα κτελ Λιοσίων και τον ηλεκτρικό ο κοντινότερος σταθμός του Ηλεκτρικού είναι ο Άγιος Νικόλαος 5 λεπτά με τα πόδια.

  13. Θα ήθελα να ρωτήσω εάν μου επιτρέπεται να μεταφέρω στο δρομολόγιο Αθήνα-Σουνιο (Παραλιακως), (με το ΚΤΕΛ Αττικης) ενα μικρο καναρινι μεσα σε ενα σχετικά μικρο κλουβι στην καμπίνα των επιβατών Πάνω στα ποδια μου.

  14. Γεια σας..θα ήθελα να κανω μια ερώτηση..αν ειμαι στο Χαϊδάρι,πως θα πάω Ραφήνα μελεωφορείο?σας ευχαριστώ..

    • πεδιον αρεως(κοντινοτερος σταθμος βικτωρια) ειναι η αφετηρια των λεωφορειων για ραφηνα.αν σου φταινει ο χρονος του εισητηριου η εχεις καρτα κατεβα παλληνη ειναι πιο φτηνο

  15. Ερχωμαι με τραινο απο Θεσσαλονικη και θελω να συνεχισω για Τριπολη – απ’ ευθειας ΚΤΕΛ δεν εχει καθε μερα [εχει 2 μερες την εβδομαδα], γιατι να εχει ; ποιος νοιαζεται ;

    Απο σταθμο Λαρισης λοιπον πως μπορω να παω στο ΚΤΕΛ κηφησου; Και ποσο διαρκει το ταξιδι Αθηνα-Τριπολη ; [ δεν το αναφερει πουθενα στο “site”]
    κρατηση δεν γινεται ον λαιν;

    Επιτρεψτε μου το σχολιο – Ελεος πια με τις “μεταφορες”
    2 σταθμοι ΚΤΕΛ που ΔΕΝ συνδεονται απ ευθειας μεταξυ τους
    οδυσσεια για να πας απο ενα μεσο στο αλλο!
    Καλημερα.

  16. καλημέρα,
    θέλω να πάω στην Κόρινθο. σκοπεύω να πάω στα ΚΤΕΛ Κηφισού με το αυτοκίνητο μου. υπάρχει η δυνατότητα στάθμευσής του σε parking κοντά στα ΚΤΕΛ για 7-8 ώρες? και αν ναι, ξέρουμε τηλέφωνο επικοινωνίας?
    ευχαριστώ

    • Θέλω να κάνω ακριβώς το ίδιο! Είναι εύκολο να βρει κάποιος θέση εκεί για να παρκάρει το αυτοκίνητο ή καλύτερα να το ξεχάσει και να πάρει τη συγκοινωνία; (που όμως δε βολεύει όταν έχεις βάρος και μάλιστα πρέπει ν’αλλάξεις ΜΜΜ…)

  17. Kαλησπερα…κ απο τον σταθμο αττικη του μετρο,ποια λεωφορειακη γραμμη παιρνουμε για να φτασουμε στον κηφισσο? ευχαριστω

  18. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΚΤΕΛ ΔΕΝ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΙΜΕΝΟΥ.

  19. Σχόλιο 1:
    ποια στάση ηλεκτρικού είναι κοντά στα ΚΤΕΛ στην στρατηγού Κάλαρη; Υπάρχει κάποιο μέσο από το σταθμό Λιοσίων που να πηγαίνει κατευθείαν αεροδρόμιο;
    ευχαριστώ

    Σχόλιο 2:
    είμαι απο επαρχία και θέλω να πάω στο αεροδρόμιο απο τον σταθμό ΚΤΕΛ Λιοσίων (3 γέφυρες) απο που μπορώ να πάρω τον προαστιακό για πιο σύντομα, ποιον σταθμό; που θα βγάλω εισιτήριο,και πόσο κοστίζει;

    • Καλημέρα, εννοείς τα ΚΤΕΛ της Λιοσίων. Σε παρακαλώ διάβασε όσα γράφω παραπάνω γιατί για τις περισσότερες ερωτήσεις σου υπάρχουν παραπάνω. Αν δεν θέλεις να πας με λεωφορείο στο αεροδρόμιο (δρομολόγιο Χ93), χρησιμοποίησε το μετρό, όχι τον προαστιακό.

  20. Καλημέρα,
    Αντιμετωπίζω κινητική δυσκολία…στα κτελ κηφισού υπάρχει κάποιος να με βοηθήσει να ανέβω τα σκαλιά του λεωφορείου και περίπου πόσα σκαλιά έχει το λεωφορείο;ευχαριστώ

  21. θελω να παω απο πατρα στο αιγιο αλλα να παρω μαζι μου και το ποδηλατο το επιτρεπουνε αυτο??

    • ρωτα τον οσε στην πατρα και αυτος λεωφορεια βαζει για να κανει τη διαδρομη πατρα-κιατο.λογικα ναι

  22. καλησπερα θα ηθελα να ρωτησω ποιος σταθμος μετρο ειναι κοντα στο κτελ λιοσιων ευχαριστω

    • με τα ποδια ειναι ο σταθμος του αγιου νικολαου 750 μετρα.απο την λιοσιων ομως περνανε πολλα λεωφορεια για να πας στην αττικη που ειναι λιγο πιο μακρυα

  23. Καλησπέρα.
    Υπάρχει κάποιο δρομολόγιο ΚΤΕΛ από Γλυφάδα για Κερατέα ή ιδανικά για Δασκαλειό;

  24. καλημερα ! ποσο κανει ενα φοιτιτικο εισητηριο κτελ απο λαρισα προσ αθηνα ??

  25. καλησπερα ο σταθμος λιοσιων ειναι μακρια απο αυτον του κηφισου/και πως μπορω να παω.

  26. θα ηθελα να ρωτησω υπαρχει κτελ που πηγαινει απευθειας αθηνα-σερρες???
    Ευχαριστω!

    • Καλησπέρα, παρακαλώ διάβασε τη σημαντική σημείωση στο τέλος του άρθρου και ακολούθησε τα παραπάνω link για να λάβεις όλες τις πληροφορίες.

  27. Καλησπέρα! Θα ήθελα να με βοηθήσετε επειδή μένω εκτός Αθηνών. Υπάρχει δρομολόγιο του ΟΑΣΑ απο ΚΤΕΛ Κηφισού στα ΚΤΕΛ Λιοσίων??? Ευχαριστώ!

  28. στα κτελ Κηφισού είναι δυνατή η πρόσβαση και μέσω της λεωφορειακής γραμμής 420 που ξεκινάει από τον Πειραιά, πηγαίνει παράλληλα τον Κηφισό και καταλήγει στους αγίους αναργύρους μέσω οδών λιοσίων και δημοκρατίας. http://www.oasa.gr/xmap.php?id=p420

Comments are closed.