Το «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» στο Μετρό του Συντάγματος

Μία πρώτη εικόνα από το έργο του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας» είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν οι επιβάτες του Μετρό, που θα βρεθούν το Σάββατο 24 Νοεμβρίου και ώρα 12:00 στο σταθμό «ΣΥΝΤΑΓΜΑ» στο χώρο επικύρωσης εισιτηρίων, στο πλαίσιο σειράς δράσεων, που συνδιοργανώνονται από το Εθνικό Θέατρο και την εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.).

Είναι η δεύτερη φορά, μετά την παρουσίαση αποσπάσματος της παράστασης «Νεφέλες», που το Εθνικό Θέατρο και η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) συνυπάρχουν επιτυχημένα στο σταθμό του ΜΕΤΡΟ «Σύνταγμα», επιχειρώντας να προσδώσουν ένα διαφορετικό τόνο στις καθημερινές μετακινήσεις των επιβατών. Η συνεργασία Εθνικού Θεάτρου και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε. αγκαλιάστηκε από την πρώτη στιγμή με ενθουσιασμό από τους επιβάτες και θα συνεχιστεί, με την παρουσίαση και νέων καλλιτεχνικών δρώμενων στους χώρους των μέσων σταθερής τροχιάς.

Με ένα πρωτότυπο δρώμενο, ομάδα από τους ηθοποιούς της παράστασης θα δώσει μια γεύση από το έργο με το οποίο ανοίγει και πάλι η Σκηνή Κοτοπούλη στο Θέατρο Rex, έπειτα από δύο χρόνια στις 28 Νοεμβρίου.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση: Το «Όνειρο Καλοκαιρινής νύχτας», του Ουίλλιαμ Σαίξπηρ στο Μετρό

Πηγή: ΣΤΑΣΥ