Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

@thess_transport για τα Μέσα Μεταφοράς της Θεσσαλονίκης!

Share

    thesstransportΑπό τον Ιανουάριο του 2011, οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Θεσσαλονίκης ενημερώνονται για τα Μέσα Μεταφοράς της πόλης από το @thess_transport. Με  τη συμβολή του iposlistonkosmo.gr, το @thess_transport αποτελεί την πιο γρήγορη και αξιόπιστη πηγή ειδήσεων για όσους μετακινούνται στην πόλη της Θεσσαλονίκης και τις γύρω περιοχές.

    Όσοι ακολουθούν το @thess_transport στο twitter μπορούν να ενημερώνονται άμεσα για ειδήσεις σχετικά με τα λεωφορεία του ΟΑΣΘ, τα ταξί, τα ΚΤΕΛ, τις σιδηροδρομικές μεταφορές στη βόρεια Ελλάδα, καθώς επίσης και τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την κατασκευή του Μετρό Θεσσαλονίκης.

    Ενημερωθείτε και εσείς για τις επερχόμενες απεργίες και μεταβολές δρομολογίων ή βρείτε λύση στις απορίες σας για την μετακινήσεις στη Θεσσαλονίκη ακολουθώντας το @thess_transport στο twitter!

 
 

Διαβάστε Περισσότερα