Μακροχρόνιες τροποποιήσεις δρομολογίων των λεωφορειακών γραμμών 304, 305 και 653

Την τροποποίηση της διαδρομής των λεωφορειακών γραμμών 304 Στ. Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (Βραυρώνα) και 305 Στ. Νομισματοκοπείο – Άρτεμις (Άγ. Νικόλαος) ανακοίνωσε ο ΟΑΣΑ, λόγω των εργασιών επισκευής της γέφυρας επί της λεωφόρου Σπάτων (στο ύψος της οδού Πύρρου).

Η τροποποίηση αναμένεται να διαρκέσει διαρκέσει για 18 μήνες περίπου (μέχρι το Μάιο του 2015). Η νέα διαδρομή των γραμμών θα είναι η εξής:

Διαδρομή των λεωφ. γραμμών 304 – 305 προς τέρμα: Από την Λ. Σπάτων, δεξιά Πύρρου, αριστερά Παπαγγελάκη, συνέχεια Λ. Σπάτων, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή της λεωφ. γραμμής 304 προς αφετηρία: Από την Χ. Μπέκα (περιφερειακή Σπάτων), δεξιά Αγ. Δημητρίου, αριστερά στο παράδρομο της περιφερειακής Υμηττού (μετά το Εκπτωτικό Χωριό), αριστερά Εθν. Αντιστάσεως, δεξιά Λ. Σπάτων, συνέχεια κανονικά.

Διαδρομή της λεωφ. γραμμής 305 προς αφετηρία: Από την Χ. Μπέκα (περιφερειακή Σπάτων), δεξιά Αγ. Δημητρίου, αριστερά στο παράδρομο της περιφερειακής Υμηττού (μετά το Εκπτωτικό Χωριό), δεξιά Εθν. Αντιστάσεως, αριστερά Λ. Μαραθώνος, συνέχεια κανονικά.

Επίσης, ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε την προσωρινή τροποποίηση στην διαδρομή της λεωφορειακής γραμμής 653 Ψυχικό– Πανόρμου Β για το χρονικό διάστημα από 13 Νοεμβρίου 2013 έως και τις 13 Ιανουαρίου 2014, ως εξής :

Από την οδό Πριγκ. Ελένης, δεξιά Εθν. Μακαρίου, δεξιά Αγίου Δημητρίου, αριστερά Στρ. Καλλάρη, δεξιά Ταϋγέτου, δεξιά κυκλικά Πλατεία Βασ. Γεωργίου, δεξιά Λεωφ. Διαμαντίδου, Πλατεία Ελ. Βενιζέλου, δεξιά Λεωφ. Διαμαντίδου, συνέχεια κανονικά.

Ίδρυση νέων προσωρινών στάσεων:

  1. Επί της Εθν. Μακαρίου και μεταξύ των οδών Πριγκ. Ελένης και Αγίου Δημητρίου (20 μέτρα μετά την Πρικγ. Ελένης ).
  2. Επί της Στρ. Καλλάρη και μεταξύ των οδών Κωστή Παλαμά και Ταϋγέτου.
  3. Επί της Λεωφ. Διαμαντίδου και μεταξύ των οδών Ταϋγέτου και Αγίου Δημητρίου.

Στάσεις που εγκαταλείπονται, κατά την νέα προσωρινή διαδρομή:

  1. Η στάση με την ονομασία «ΑΡΣΑΚΕΙΟ», που βρίσκεται επί της οδού Εθνάρχου Μακαρίου και μεταξύ της Πλ. Μιχαλοπούλου και της οδού Κάλβου.
  2. Η στάση με την ονομασία «ΚΑΛΛΑΡΗ», που βρίσκεται επί της οδού Παπαναστασίου και μεταξύ των οδών Μαλακάση και Παπαρρηλοπούλου.

Πηγή: ΟΑΣΑ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*