«Η κόρη της Καταιγίδος» στον Ηλεκτρικό Σιδηρόδρομο

PHOTO 1

Ένας «γάμος αστικός και συνάμα διαφορετικός» θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 23 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 12 το μεσημέρι στο σταθμό του Ηλεκτρικού Σιδηρόδρομου «ΠΕΙΡΑΙΑΣ». Η νύφη και ο γαμπρός θα συναντηθούν στην αποβάθρα του σταθμού, το μυστήριο θα τελεστεί παρουσία επιβατών των μέσων σταθερής τροχιάς και το ζευγάρι θα συνοδέψουν μελωδικά παιδιά της χορωδίας “Libro Coro”, υπό τη διεύθυνση της Ανθής Γουρουντή.

Η εταιρεία Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε.) και το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά εγκαινιάζουν τη μεταξύ τους συνεργασία, παρουσιάζοντας στο σταθμό «ΠΕΙΡΑΙΑΣ» απόσπασμα της οπερέτας του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Η κόρη της καταιγίδος».

Λίγες ημέρες πριν την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης στις 25 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, οι επιβάτες των μέσων σταθερής τροχιάς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μια πρώτη γεύση μιας πολλά υποσχόμενης παραγωγής.

Στη συνέχεια, τα παιδιά της χορωδίας και οι συντελεστές της παράστασης θα διασχίσουν τις οδούς Τσαμαδού και Σωτήρος, δύο από τους πιο εμπορικούς δρόμους του Πειραιά και θα καταλήξουν στο περιστύλιο του Δημοτικού Θεάτρου, όπου θα ερμηνεύσουν τραγούδια και θα παρουσιάσουν ένα ακόμη απόσπασμα της παράστασης.

Περισσότερες πληροφορίες για την παράσταση…

Πηγή: ΣΤΑΣΥ

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια 
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*