Πέμπτη 27 Νοεμβρίου: Στάσεις εργασίας στα Μέσα Μεταφοράς

Πληροφορίες για απεργίες και μεταβολές κυκλοφορίας στο  athenstransport.com/strikes

Με στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου 2014.

Οι εργαζόμενοι στα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Οι εργαζόμενοι σε Μετρό και ΗΣΑΠ θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 10:00 π.μ. και από τις 16:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας και εργαζόμενοι στο Τραμ από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 17:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας. Οι συρμοί του Μετρό ΔΕΝ θα κινούνται στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο λόγω της απεργίας της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Κανένα δρομολόγιο του Προαστιακού δεν θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου. Επίσης, κανένα άλλο προαστιακό ή υπεραστικό δρομολόγιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε όλη την Ελλάδα. Ακυρώσεις δρομολογίων τρένων θα γίνουν και το βράδυ της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου και πρωί της Παρασκευή 28 Νοεμβρίου. Αναλυτικά.

Τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό πριν από τη στάση εργασίας:

Screenshot (365)

 

Πριν αφήσετε σχόλιο, παρακαλώ διαβάστε: Απεργίες στην Αθήνα – Συχνές ερωτήσεις

 

Creative Commons License

Το παραπάνω κείμενο παρέχεται με άδεια
Creative Commons: Αναφορά Δημιουργού – Παρόμοια Διανομή 3.0

 • Manos Pap

  RIP σε όσους έχουν εργαστήρια τέτοιες ώρες. Πείτε την αλήθεια, αυτές οι απεργίες είναι για να σπάνε τα νεύρα των φοιτητών έτσι; Γιατί πιστέψτε με , ο Σαμαράς ούτε που ιδρώνει

  • manpet

   Η Απεργία είναι Πανελλαδική

   ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ Απεργούν οπότε λογικά και οι σχολές θα είναι κλειστές.Όλοι στους Δρόμους!!

   • Manos Pap

    Αν έβγαζε ανακοίνωση η σχολή , ότι ΝΑΙ κλείνω, μαζί σου, τώρα όμως όχι.

  • Michael Merkouriadis

   Ναι, γιατι ως γνωστον μονο οι φοιτητες εξυπηρετουνται απο τα Μέσα…

   • Manos Pap

    Προφανώς , και συγνώμη που δεν αναφέρθηκα γενικά, αλλά εκεί ανήκω και πάνω στον θυμό μου έγραψα μόνο για τους φοιτητές. Έχεις απόλυτο δίκιο , δεν το συζητάμε καν