Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Με απεργίες και στάσεις εργασίας θα συμμετέχουν οι εργαζόμενοι των συγκοινωνιών της Αθήνας στην  γενική απεργία της ΓΣΕΕ που έχει εξαγγελθεί για την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2015.

Ακινητοποιημένος θα παραμείνει ο Προαστιακός και όλα τα δρομολόγια των τρένων όλο το 24ωρο την Πέμπτη, ενώ θα ανασταλούν και τα τελευταία βραδινά δρομολόγια την Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου. Η ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα περισσότερα Μέσα (Λεωφορεία, Τρόλεϊ, Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 π.μ. έως τις 21:00. Στη γραμμή 3 του Μετρό ΔΕΝ θα πραγματοποιούνται δρομολόγια μεταξύ Δουκ. Πλακεντίας και Αεροδρόμιο καθ όλη τη διάρκεια της μέρας.

 

2 Comments

  1. Τελικά μάθαμε τι έγινε με εκείνους τους παλληκαράδες οδηγούς της γραμμής 308 του ΟΑΣΑ που αποφάσισαν να τραβήξουν χειρόφρενο στα λεωφορεία τους (γιατί προφανώς δικά τους είναι, για αυτό και τα κινούν κατά τη δική τους βούληση) σήμερα μετά το μεσημέρι?

    Όχι τίποτε άλλο, αλλά μη σεβόμενοι την απόφαση του ΟΑΣΑ για ομαλή λειτουργία μεταξύ 09.00-21.00 άφησαν κόσμο (όπως ηλικιωμένοι και μωρά) να ξεροσταλιάζει στην αφετηρία και να τρέχει πανικόβλητος να προλάβει μια θέση στα ΚΤΕΛ προς Μεσόγεια…το σταθμαρχείο είχε κατεβάσει ρολά, οπότε κανείς δεν μπορούσε να ξέρει αν δουλεύουν πραγματικά ή αν έκαναν το τσιγαράκι τους εκεί πίσω από την άλλη αφετηρία, στο Κορωπί 🙁

  2. Ακριβώς!!

    Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

    ΚΑΙ ΟΧΙ:

    Πως θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφορά την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*