Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Πέμπτη 10 Μαρτίου: Στάσεις εργασίας σε Μετρό και ΗΣΑΠ

Share

    Στάσεις εργασίας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι της ΣΤΑΣΥ την Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016. Το Μετρό (γραμμές 1, 2 και 3) δεν θα κινείται από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:00 π.μ. και από τις 21:00 μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

    Τα τελευταία δρομολόγια του Μετρό πριν από τη στάση εργασίας:

    teleutaia21

    Οι εργαζόμενοι προχωρούν στις προειδοποιητικές στάσεις εργασίας διεκδικώντας την έναρξη ουσιαστικού διαλόγου για την υπογραφή νέας Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας, χωρίς προαπαιτούμενα από τη πλευρά της Διοίκησης. Επίσης, τη διατήρηση των Δημόσιων Συγκοινωνιών και ασφαλείς μεταφορές με φθηνό εισιτήριο για τους επιβάτες. Σύμφωνα με την ανακοίνωση των σωματείων εργαζομένων της ΣΤΑΣΥ, η παραπέρα στάση τους θα καθοριστεί από τις εξελίξεις.

    Τα υπόλοιπα μέσα αναμένεται να κινηθούν κανονικά.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα