Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου, 2025

Μεταβολές δρομολογίων ΜΜΜ από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου

0
Οι παρακάτω μεταβολές δρομολογίων Μέσων Μαζικής Μεταφοράς βρίσκονται σε ισχύ από το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου 2025 σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ: Αυτό το Σαββατοκύριακο: Από Τρίτη 8 Ιανουαρίου έως και Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Τροποποίηση διαδρομής λεωφορειακών γραμμών 700, 719 λόγω έργων επί της οδού Διγενή Ακρίτα στο Δήμο Πετρούπολης Έως και Σάββατο 8 Φεβρουαρίου: Μεταφορά αφετηρίας γραμμών Α15, Β15...

Πώς θα κινηθούν οι συγκοινωνίες της Αθήνας την Πρωτομαγιά

Share

    Με απεργίες και στάσεις εργασίας αναμένεται να λάβουν μέρος οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας στην 24ωρη απεργία που έχει προκηρύξει για τη Δευτέρα 1 Μαΐου 2017 η ΓΣΕΕ.

    Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 π.μ. – 21:00 καθώς το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ αποφάσισε την πραγματοποίηση στάσεων εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται έως τις 10:00 π.μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

    Ακινητοποιημένα θα μείνουν τα Τρόλεϊ την Πρωτομαγιά λόγω 24ωρης απεργίας της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

    Στο Μετρό και τη γραμμή του ΗΣΑΠ θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 8:00 π.μ.

    Στη γραμμή 3 του Μετρό, δεν θα πραγματοποιούνται δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιοκαθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας λόγω 24ωρης στάσης εργασίας στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Οι εργαζόμενοι στο Τραμ θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 7:00 π.μ. Αποκατάσταση της κυκλοφορίας των συρμών αναμένεται έως τις 8:30 π.μ.

    Ακινητοποιημένα όλο το 24ωρο θα είναι και τα τρένα σε όλη την Ελλάδα, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας λόγω 24ωρης απεργίας των Εργαζομένων. Ανακοίνωση ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Εν τω μεταξύ δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο πλοίου από τα μεσάνυχτα της Κυριακής ως τα μεσάνυχτα της Δευτέρας λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα