Ξεκινάει η έκδοση των ηλεκτρονικών εισιτηρίων της ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Ξεκινάει από τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου 2017 η έκδοση ηλεκτρονικών εισιτηρίων και ηλεκτρονικών καρτών από την ΤΡΑΙΝΟΣΕ για μετακινήσεις στο δίκτυο του Προαστιακού αλλά και τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς του ΟΑΣΑ.

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα του ηλεκτρονικού εισιτηρίου για τον Προαστιακό θα εξασφαλίζει τη διαλειτουργικότητα με το σύστημα του ΟΑΣΑ. Μαζί με τις ηλεκτρονικές κάρτες του Προαστιακού θα δίνεται και ανώνυμη κάρτα για μετακινήσεις στα μέσα του ΟΑΣΑ, εντός του αστικού τμήματος.

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σημειώνει:

  • Τα εισιτήρια και οι κάρτες ΤΡΑΙΝΟΣΕ ισχύουν σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ, στην αστική ζώνη.
  • Οι χάρτινες κάρτες της ΤΡΑΙΝΟΣΕ που έχουν ήδη εκδοθεί, ισχύουν μέχρι την λήξη τους σε όλα τα μέσα της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και του ΟΑΣΑ.
  •  Μαζί με την κάρτα ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα διατίθεται -μη προσωποποιημένη- κάρτα, η οποία επιτρέπει τη διέλευση από όλες τις πύλες, σε όλα τα μέσα του ΟΑΣΑ.

Το νέο σύστημα θα φέρει και αλλαγές στις τιμές των εισιτηρίων και καρτών στον Προαστιακό οι οποίες σύμφωνα με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ «οφείλονται στην προσωρινή εναρμόνιση μας με την τιμολογιακή πολιτική του ΟΑΣΑ.»

Νωρίτερα μέσα στη βδομάδα ο ΟΑΣΑ ανακοίνωσε πως και το δικό του σύστημα ηλεκτρονικού εισιτηρίου μπορεί να χρησιμοποιείται για μετακινήσεις στο αστικό τμήμα του Προαστιακού και το Αεροδρόμιο.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*