Μεταβολές δρομολογίων και κλειστοί σταθμοί Μετρό λόγω Πολυτεχνείου

Μεταβολές στα δρομολόγια Λεωφορείων, Τρόλεϊ και Τραμ θα επέλθουν λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου της Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.

Με εντολή της αστυνομίας, την Παρασκευής ο σταθμός Μέγαρο Μουσικής του Μετρό θα κλείσει στις 15:00, ενώ οι σταθμοί Σύνταγμα και Ευαγγελισμός θα κλείσουν στις 17:00. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση. Η μετεπιβίβαση μεταξύ των γραμμών 2 και 3 θα είναι δυνατή μέσω της γραμμής 1 και των σταθμών Ομόνοια και Μοναστηράκι που αναμένεται να είναι ανοιχτοί.

Οι σταθμοί θα ανοίξουν μετά την ολοκλήρωση της πορείας προς την πρεσβεία των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της πορείας, οι συρμοί του Τραμ δεν θα φτάνουν ως το Σύνταγμα και θα τερματίζουν στη στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης.

Τα δρομολόγια των Λεωφορείων και Τρόλεϊ που διέρχονται από την περιοχή του Πολυτεχνείου ήδη έχουν μεταβληθεί τις τελευταίες μέρες. Την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου αναμένονται περαιτέρω τροποποιήσεις και καθυστερήσεις στα δρομολόγια αφού το κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστό.

Κατά τη διάρκεια της πορείας:

  • Η γραμμή Χ95 θα εκτελεί δρομολόγια ως το σταθμό Εθνική Άμυνα του Μετρό.
  • Η γραμμή 100 δεν θα κυκλοφορεί.
  • Οι γραμμές 220, 221, 235, 622, 815 δεν θα κυκλοφορούν στην κατεύθυνση από Ζωγράφου – Γουδί.
  • Η γραμμή 608 δεν θα κυκλοφορεί στην κατεύθυνση από Ζωγράφου (διακοπή κυκλοφορίας στην οδό Μιχαλακοπούλου). Θα εκτελείται κυκλικά από την αφετηρία (Γαλάτσι) και θα αναστρέφει στην οδό Κοδριγκτόνος.

Επίσης, οι λεωφορειακές γραμμές 242, 250, Ε90 δεν θα κυκλοφορούν όλη τη μέρα.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*