Ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό στο Πρωινό Προσευχής με τον Τραμπ

Στο 66ο ετήσιο Εθνικό Πρωινό Προσευχής (National Prayer Breakfast) που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Φεβρουαρίου στην Ουάσινγκτον των ΗΠΑ θα συμμετέχει για πρώτη φορά ο πρόεδρος της Αττικό Μετρό καθηγητής Γιάννης Μυλόπουλος. Σύμφωνα με την Αττικό Μετρό, μέσω της συμμετοχής στο Εθνικό Πρωινό Προσευχής αναμένεται να προαχθεί το σπουδαίο έργο της Αττικό Μετρό στις Η.Π.Α., να αναπτυχθεί ο τομέας των σχέσεων μεταξύ των δυο χωρών και να ενδυναμωθούν οι σχέσεις με τις διεθνείς αγορές.

Το Εθνικό Πρωινό Προσευχής είναι μία εκδήλωση η οποία από το 1953 και οργανώνεται από μία θρησκευτική και πολιτική οργάνωση με επιρροή στο Αμερικανικού Κογκρέσο στο ξενοδοχείο Χίλτον της Ουάσινγκτον. Παρών κάθε χρόνο είναι και ο πρόεδρος των ΗΠΑ ο οποίος εκφωνεί μία ομιλία με θέμα τη θρησκεία. Δεν είναι όμως ένα αμιγώς θρησκευτικό γεγονός αφού κάθε χρόνο, πέρα από τα μέλη του Κογκρέσου, συμμετέχουν επιχειρηματίες, εκπρόσωποι χωρών και κυβερνητικοί επίσημοι.

Το κόστος συμμετοχής ανά άτομο ανέρχεται σε 350 δολάρια.

Η εκδήλωση κάθε χρόνο ξεκινάει με την ομαδική προσευχή των συμμετεχόντων. Στην περυσινή του ομιλία ο πρόεδρος Τραμπ είχε προτείνει αστειευόμενος στους συμμετέχοντες να προσευχηθούν και για τα νούμερα τηλεθέασης του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*