Ένα ζευγάρι Adidas εμπνευσμένο από το Μετρό του Λονδίνου

Σε άλλη μία συνεργασία έκπληξη με φορέα αστικών συγκοινωνιών προχωράει η Adidas, αντλώντας έμπνευση για το σχεδιασμό των νέων της αθλητικών παπουτσιών. Μετά το Βερολίνο, η Adidas πηγαίνει στο Λονδίνο με αφορμή τα 15 χρόνια από το λανσάρισμα της Oyster Card σχεδιάζοντας τρία ζευγάρια εμπνευσμένα από το Μετρό.

Το κάθε ζευγάρι κοστίζει 80 λίρες (92 ευρώ) ωστόσο μαζί με τα παπούτσια δίνεται μία προπληρωμένη Oyster Card ίσης αξίας μέσα σε ειδικά κατασκευασμένη δερμάτινη θήκη. Επομένως, τα παπούτσια είναι δωρεάν για όσους σκοπεύουν να κινούνται με τις συγκοινωνίες.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως μόνο 500 ζευγάρια ήταν διαθέσιμα από το Σάββατο 27 Οκτωβρίου σε δύο καταστήματα της Adidas στο κέντρο του Λονδίνου, άρα μπορούμε να υποθέσουμε πως έχουν ήδη εξαντληθεί.

Νωρίτερα φέτος, η Adidas κυκλοφόρησε ένα ζευγάρι παπούτσια για το Βερολίνο τα οποία με κόστος 180 ευρώ προσέφεραν δωρεάν μετακινήσεις για ένα χρόνο (το φθηνότερο ετήσιο πάσο κοστίζει 728 ευρώ). Μόνο εμπόδιο, πως ο κάτοχός τους πρέπει να τα φοράει για να μετακινηθεί δωρεάν.

Επόμενη στάση Αθήνα;

Πηγή: inews.co.uk

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*