Με 4 νέα λεωφορεία η Δημοτική Συγκοινωνία Γλυφάδας

Τέσσερα νέα λεωφορεία, με τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές, ανήκουν πλέον στο «στόλο» της δημοτικής συγκοινωνίας Γλυφάδας.

Όπως αναφέρει το notia.gr, τα λεωφορεία αποκτήθηκαν με ίδιους πόρους του Δήμου και έπειτα από διεθνή διαγωνισμό, με σκοπό να πυκνώσουν τα δρομολόγια, εξυπηρετώντας περισσότερους δημότες, πιο γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δείτε πληροφορίες για τις δημοτικές συγκοινωνίες της Αττικής

«Με σοβαρό σχεδιασμό, ήδη προετοιμαζόμαστε μάλιστα για να προσθέσουμε νέα δρομολόγια και να καλύψουμε περισσότερες γειτονιές της πόλης μας» αναφέρει ο δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου

«Ήδη από το 2015 δημιουργήσαμε για πρώτη φορά δημοτική συγκοινωνία στην πόλη μας, δωρεάν για όλους, η οποία έχει γίνει πλέον ένας αγαπημένος θεσμός και μια καθημερινή συνήθεια χιλιάδων συμπολιτών μας.

Συνεχίζουμε να καλύπτουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ανάγκη καθημερινής μετακίνησης των πολιτών, μια προσπάθεια που γίνεται πιο κρίσιμη με δεδομένα και τα κενά που δημιουργεί ο ΟΑΣΑ με τη μείωση των λεωφορειακών γραμμών και δρομολογίων που καλύπτουν τη Γλυφάδα – παρά τις διαρκείς διαμαρτυρίες όλων μας – και πετυχαίνουμε να συνδέσουμε καλύτερα όλη την πόλη μας με το δίκτυο του μετρό».

Πηγή: notia.gr

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*