Η Αττικό Μετρό χορηγός του Ηρακλή στο βόλεϊ

Για πρώτη φορά, η Αττικό Μετρό, γίνεται χορηγός αθλητικής ομάδας. Η εταιρεία του δημοσίου που είναι υπεύθυνη για την κατασκευή έργων Μετρό και Τραμ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αποφάσισε να γίνει χορηγός της ομάδας βόλεϊ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πρόσφατη απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, η Αττικό Μετρό θα προβεί σε χορηγία ύψους 2.000 ευρώ προς την ομάδα Ηρακλής Θεσσαλονίκης, τμήμα πετοσφαίρισης, «ώστε να συμβάλει στην προσπάθεια διάκρισης του ιστορικού σωματείου». Η χορηγία γίνεται στο πλαίσιο της κατασκευής του Μετρό Θεσσαλονίκης και της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Αττικό Μετρό. 

Έναντι της χορηγίας, το τμήμα βόλεϊ του Ηρακλή Θεσσαλονίκης θα συμπεριλάβει το λογότυπο της Αττικό Μετρό στο επικοινωνιακό του υλικό.

Η ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης (Ηρακλής Πετοσφαίριση 2015) βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 6η θέση του φετινού πρωταθλήματος της Volley League. Την τελευταία δεκαετία έχει αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως και τα υπόλοιπα τμήματα του «Γηραιού», με τα χρέη του Ερασιτέχνη προς το ελληνικό δημόσιο να φτάνουν τα 423 εκατ. ευρώ.

— — — —
Σημείωση για δημοσιογράφους – bloggers: Αν χρησιμοποιήσετε το παραπάνω άρθρο, εν μέρει ή ολόκληρο, παρακαλώ τουλάχιστον να αναφέρετε την πηγή (athenstransport.com) και να προσθέσετε ένα σύνδεσμο προς το άρθρο αυτό.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*