Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Ηλεκτροδηγοί Μετρό: Ψευδή τα δημοσιεύματα περί συνωστισμού στο Μετρό

Share

  Το Σωματείο Ηλεκτροδηγών Αττικό Μετρό χαρακτηρίζει σε σημερινή ανακοίνωσή του «ανυπόστατα και κατευθυνόμενα» με σκοπό να πλήξουν το μέσο τα δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για τις χρονοαποστάσεις στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό. Σύμφωνα με την ανακοίνωση τα περιστατικά καθυστερήσεων είναι μόνο μεμονωμένα.

  Τέλος, το σωματείο ζητά να ενισχυθεί το προσωπικό της εταιρείας.

  Ολόκληρη η ανακοίνωση:

  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  29/7/2020

  Ανυπόστατα και κατευθυνόμενα θεωρούμε τα όσα αναφέρονται, σε μικρή
  μερίδα των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης σχετικά με τις χρονοαποστάσεις στις γραμμές 2 και 3 του Μετρό.

  Κανένας «συνωστισμός» δεν υφίσταται στο Μέσο που έχει αγκαλιάσει το σύνολο των επιβατών της πρωτεύουσας, για την εξυπηρέτηση του οποίου οι ηλεκτροδηγοί δίνουμε καθημερινά τη μάχη, ώστε να παρέχεται ασφαλής, γρήγορη αλλά και ποιοτική μετακίνηση.

  Είναι τουλάχιστον άδικο προς το «ελλιπές προσωπικό» της εταιρίας, αναπόφευκτα και μεμονωμένα περιστατικά καθυστερήσεων να «χρησιμοποιούνται» προκειμένου να πληγεί η εικόνα που με τόσο κόπο και ιδρώτα έχουμε προστατέψει εδώ και 21+ χρόνια, παρά την ομολογουμένως αρνητική συνεισφορά κατά καιρούς, των Διοικητών της εταιρίας.

  Ο σχεδιασμός λειτουργίας των νέων σταθμών Αγία Βαρβάρα, Κορυδαλλός και Νίκαια ο οποίος πραγματοποιήθηκε τα προηγούμενα χρόνια, βαραίνει τους ίδιους τους Διοικούντες, αφού «σθεναρά» κώφευαν στις επισημάνσεις των εργαζομένων στοχεύοντας στην απαξίωση της εταιρίας και ως γνωστόν «όπως στρώνεις κοιμάσαι».

  Καλούμε Διοίκηση και πολιτική Ηγεσία να στηρίξει την προσπάθεια των εργαζομένων να κρατήσουν όρθιες, με αξιοπρέπεια και συνέπεια της Αστικές Συγκοινωνίες, ενισχύοντας το προσωπικό και απαλλάσσοντας μας «χθες» από αναχρονιστικές νοοτροπίες της ιεραρχίας της ΣΤΑΣΥ, διευκολύνοντας το έργο μας.

  Πρόεδρος                                                    Γ. Γραμματέας

  Παναγιώτης Ψυρούκης                         Δημήτριος Ηλιόπουλος

 
 

Διαβάστε Περισσότερα