Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Γλυφάδα: Τραυματισμός ανηλίκου σε διάβαση του Τραμ

0
Ένας ανήλικος τραυματίστηκε το απόγευμα της Δευτέρας από διερχομενο Τραμ στο κέντρο της Γλυφάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16:26 το απόγευμα, ο ανήλικος προσπάθησε να διασχίσει τον τροχιόδρομο του Τραμ σε σημείο διέλευσης πεζών μεταξύ των στάσεων Πλατεία Κατράκη και Παλαιό Δημαρχείο και είχε επαφή με διερχόμενο συρμό του Τραμ. Στο...

Εκτροχιασμός συρμού του Προαστιακού στο Ξυλόκαστρο

Share

    Εκτροχιάστηκε μερικώς νωρίς το πρωί της Πέμπτης κοντά στο σταθμό του Ξυλόκαστρου συρμός του Προαστιακού που εκτελούσε το δρομολόγιο 300 προς Αίγιο.

    Από το περιστατικό δεν φαίνεται να υπήρξαν τραυματισμοί. 

    Εξαιτίας του συμβάντος, διακόπηκαν προσωρινά τα δρομολόγια προς και από το Αίγιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

    Σύμφωνα με δημοσίευμα του mixanodigoiose.blogspot.com, ο μηχανισμός αλλαγής τροχιάς μετά την έξοδο του σταθμού του Ξυλόκαστρου ήταν γυρισμένος σε λάθος κατεύθυνση. Η χαμηλή ταχύτητα του συρμού και η έγκαιρη αντίδραση του μηχανοδηγού φαίνεται πως συνέβαλαν στο να αποφευχθούν τα χειρότερα.

    Σημειώνεται ότι στο συγκεκριμένο τμήμα της γραμμής, όπως και σε ολόκληρη τη γραμμή προς το Κιάτο, δεν λειτουργούν τα φωτοσήματα και η τηλεδιοίκηση με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η κίνηση μεγαλύτερου αριθμού τρένων για λόγους ασφαλείας. 

    Φωτο: korinthostv.gr

 
 

Διαβάστε Περισσότερα