Στην τελική ευθεία τα αστικά δρομολόγια των ΚΤΕΛ στην Αθήνα

Ενημέρωση 20 Δεκεμβρίου:

Τρεις ακόμα λεωφορειακές γραμμές, πέρασαν από το πρωί της Παρασκευής 20 Νοεμβρίου 2020 από την ΟΣΥ στα ΚΤΕΛ.

Πρόκειται για τις γραμμές 724 Αχαρναί (Μεσονύχι) – Ν. Ιωνία, 725 Αχαρναί (Μεσονύχι) – Θρακομακεδόνες (πλ. Αριστοτέλου) και 726 Αχαρναί (Μεσονύχι) – Θρακομακεδόνες (Βουνό).

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 47 λεωφορειακές γραμμές. Μέσα στις επόμενες 10 μέρες, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 12 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)


Ενημέρωση 19 Νοεμβρίου:

Ακόμα μία λεωφορειακή γραμμή, η τελευταία της ανατολικής Αττικής, πέρασε από σήμερα Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2020 από την ΟΣΥ στα ΚΤΕΛ. Πρόκειται για τη γραμμή 309 Κορωπί – Στ. Προαστιακού – Κορωπί.

Και σε αυτή την περίπτωση, τα λεωφορεία που έχουν δρομολογήσει τα ΚΤΕΛ δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής, επομένως δεν είναι δυνατή η ενημέρωση του επιβατικού κοινού σε ζωντανό χρόνο για τα δρομολόγια.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 44 λεωφορειακές γραμμές. Μέσα στις επόμενες 11 μέρες, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 15 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)


Αρχικό άρθρο:

Ολοκληρώνεται μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες η διαδικασία της αλλαγής σκυτάλης μεταξύ της ΟΣΥ και των ΚΤΕΛ τα οποία θα αναλάβουν συνολικά 60 αστικά δρομολόγια λεωφορείων στην Αθήνα.

Σήμερα Κυριακή 15 Νοεμβρίου, λεωφορεία των ΚΤΕΛ ανέλαβαν την πραγματοποίηση δρομολογίων σε 5 συν μία γραμμές των βορείων προαστίων. Πρόκειται για τις γραμμές 503 Ζηρίνειο – Βαρυμπόμπη, 507 Ζηρίνειο – Ροδόπολη – Σταμάτα, 509 Ζηρίνειο – Αγ. Στέφανος – Κρυονέρι, 535 Ζηρίνειο – Εύξεινος Πόντος (και την παραλλαγή της 535Α Ζηρίνιο – Εύξεινος Πόντος – Φράγμα – Καλέτζι τα δρομολόγια της οποίας πλέον πραγματοποιούνται μόνο τις καθημερινές αντίθετα με τα προηγούμενα δύο χρόνια) και 536 Ζηρίνειο – Διόνυσος.

Για ακόμα μία φορά, τα λεωφορεία που έχουν δρομολογήσει τα ΚΤΕΛ -σε αυτή την περίπτωση το ΚΤΕΛ Κορίνθου- δεν διαθέτουν εξοπλισμό τηλεματικής, με αποτέλεσμα να μην είναι δυνατή η ενημέρωση των επιβατών σε ζωντανό χρόνο.

Πλέον, τα ΚΤΕΛ έχουν αναλάβει συνολικά 43 λεωφορειακές γραμμές. Μέχρι τα τέλη Νοεμβρίου, στα ΚΤΕΛ αναμένεται να περάσουν ακόμα 16 γραμμές. (Δείτε το σύνολο των γραμμών που θα περάσουν στα ΚΤΕΛ και τις γραμμές στις οποίες τα ΚΤΕΛ εκτελούν ήδη δρομολόγια – με την ένδειξη ΚΤΕΛ)

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*