Τελευταία ενημέρωση: 17 Δεκεμβρίου 2018

Με την έναρξη λειτουργίας της τηλεματικής των Λεωφορείων και Τρόλεϊ, ο ΟΑΣΑ διέγραψε από την ιστοσελίδα του τις πληροφορίες για τις γραμμές και τα δρομολόγια όλων των λεωφορειακών γραμμών, παραπέμποντας στο site της τηλεματικής. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει online καμία ενημερωμένη λίστα με όλες τις γραμμές (εκτός τηλεματικής), ενώ αν ψάξει κανείς στο google πληροφορίες για μία λεωφορειακή γραμμή, στα αποτελέσματα βρίσκει ιστοσελίδες με μη ενημερωμένες πληροφορίες.

Για δική μας χρήση είχαμε φτιάξει μία λίστα με όλες τις γραμμές Λεωφορείων και Τρόλεϊ της Αθήνας την οποία δημοσιοποιούμε για την διευκόλυνση όσων αναζητούν πληροφορίες. Όλοι οι σύνδεσμοι οδηγούν στο site της τηλεματικής του ΟΑΣΑ όπου δίνονται πληροφορίες για τη διαδρομή της κάθε γραμμής, τις ώρες δρομολογίων, τις στάσεις, καθώς και τη θέση κάθε λεωφορείου.

Αν και προσπαθούμε να κρατάμε και αυτή τη σελίδα ενημερωμένη, αν δείτε κάποια πληροφορία που δεν ισχύει (αλλαγή ονομασίας γραμμής κλπ) αφήστε ένα σχόλιο και θα το διορθώσουμε άμεσα.

Σημείωση: Αυτή τη στιγμή μεγάλο μέρος των αναρτημένων προγραμμάτων δρομολογίων είναι εικονικό. Τα δρομολόγια διαμορφώνονται σε μεγάλο βαθμό καθημερινά ανάλογα με τη διαθεσιμότητα σε προσωπικό και οχήματα.

Δείτε επίσης:

Γραμμές Τρόλεϊ

Γραμμές Λεωφορείων

Δείτε επίσης: