Τρίτη 17 Νοεμβρίου: Κλείνουν σταθμοί του Μετρό στο κέντρο

ΩΡΑ 20:40 ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ


ΩΡΑ 18:00, ΚΛΕΙΣΤΟΙ ΣΤΑΘΜΟΙ ΜΕΤΡΟ/ΗΣΑΠ:

Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Ευαγγελισμός, Μέγαρο Μουσικής, Μεταξουργείο, Σταθμός Λαρίσης, Αττική, Μοναστηράκι, Βικτώρια, Αττική, Σεπόλια, Συγγρού Φιξ, Ακρόπολη


Κλείνουν σταθμοί του Μετρό στο κέντρο της Αθήνας και μεταβάλλονται δρομολόγια λεωφορείων την Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2020 εν όψει των μέτρων ασφαλείας – απαγόρευσης συγκεντρώσεων για την επέτειο του Πολυτεχνείου.

Από τις 12:00 το μεσημέρι και μέχρι νεοτέρας, κλειστοί θα είναι με εντολή της αστυνομίας οι σταθμοί Σύνταγμα, Πανεπιστήμιο, Ομόνοια, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής του Μετρό. Επιπλέον, από το πρωί της Τρίτης έκλεισαν και οι σταθμοί Μεταξουργείο, Σταθμός Λαρίσης, Αττική και Μοναστηράκι. Οι συρμοί θα διέρχονται από τους σταθμούς αυτούς χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Ήδη από τη Δευτέρα 16 Νοεμβρίου ισχύουν τροποποιήσεις σε δρομολόγια  τρόλεϊ. Συγκεκριμένα, οι γραμμές 2, 3, 4, 5, 11, 15 κινούνται σε προσωρινή διαδρομή μέσω 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνη ενώ οι γραμμές 18 και 19 δεν διέρχονται από την αφετηρία (Μουσείο) και κινούνται σε προσωρινή διαδρομή Μαυροματαίων – Κοδριγκτώνος – Πατησίων – Αλεξάνδρας. 

Επίσης, ισχύει τροποποίηση της διαδρομής και μεταφορά της αφετηρίας της γραμμής Α7 στην οδό Χαλκοκονδύλη (αφετηρία Β9).

Τα δρομολόγια της γραμμής Χ95 θα εκτελούνται κυκλικά μέχρι το σταθμό Κατεχάκη. 

Τα δρομολόγια της γραμμής 242 δεν θα εκτελούνται λόγω κυκλοφοριακών ρυθμίσεων. 

Λεπτομέρειες αναφέρονται στην εφαρμογή της τηλεματικής.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*