24 – 27 Αυγούστου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για Τραμ και άλλα μέσα στο κέντρο της Αθήνας

Orlovic/wikimedia.org

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή την Τετάρτη 25 Αυγούστου στο κέντρο της Αθήνας λόγω της διεξαγωγής του αγώνα δρόμου ‘SNF Nostos RUN’ αλλά και έργων της περιφέρειας Αττικής στη συμβολή των οδών Αμαλίας και Σουρή.

Από τις 19:00 και μέχρι το πέρας του αγώνα, το κέντρο της Αθήνας θα είναι κλειστό, όπως και η κάθοδος της λεωφόρου Συγγρού. Οι συρμοί του Τραμ θα τερματίζουν στη στάση Κασομούλη από τις 19:00 έως τη λήξη της κυκλοφορίας.

Την ίδια ώρα, τα δρομολόγια της λεωφορειακής γραμμής Χ95 θα εκτελούνται μέχρι το σταθμό Εθνική Άμυνα, ενώ θα επέλθουν τροποποιήσεις διαδρομών και καθυστερήσεις δρομολογίων λεωφορείων που διέχρονται από το κέντρο της Αθήνας και τη λεωφόρο Συγγρού.

Επιπλέον, λόγω εργασιών λείανσης τροχιόδρομου, που εκτελούνται τις τελευταίες μέρες στο δίκτυο του Τραμ, η κυκλοφορία του μέσου θα μεταβληθεί ως εξής:

  • την Τρίτη 24 Αυγούστου 2021 από τις 23:00 μέχρι και τη λήξη των δρομολογίων, τα οχήματα θα τερματίζουν στη στάση «Κασομούλη»
  • την Πέμπτη 26 και την Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021 από τις 23:00 μέχρι και τη λήξη των δρομολογίων, τα οχήματα θα τερματίζουν στη στάση «Μπακνανά».

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*