Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Παραδόθηκε στο κοινό η πεζογέφυρα του Παλαιού Φαλήρου

Share

    Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, του δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου, βουλευτών του νοτίου τομέα και εκπροσώπων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης παραδόθηκε στους πολίτες, χτες Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου στις 7 το απόγευμα, η νέα σύγχρονη πεζογέφυρα στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου, επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος στη συμβολή της με την οδό Αφροδίτης (Είσοδος Μαρίνα Φλοίσβου), η οποία κατασκευάστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής (ΠΕΠ Αττικής) και δημοπρατήθηκε από το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

    Η νέα πεζογέφυρα είναι η δεύτερη που ολοκληρώνεται από τις συνολικά 6 που κατασκευάζονται σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής, με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, μέσω του ΠΕΠ Αττικής 2014-2020 και είναι συνολικού προϋπολογισμού δημοπράτησης 13 εκ. ευρώ.

    Πρώτη παραδόθηκε στην κυκλοφορία η πεζογέφυρα Αλίμου η οποία βρίσκεται στη Λεωφόρο Ποσειδώνος στη συμβολή της με την Καλαμακίου.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα