Η Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους πολίτες – Λήψη μέτρων για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο

Την απόδοση της οδού Ηρώδου Αττικού στους Αθηναίους καθώς την λήψη μέτρων για την αντιμετώπιση της παράνομης στάθμευσης στο κέντρο της Αθήνας ανακοίνωσε με δημοσίευσή του στα social media ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η οδός Ηρώδου Αττικού, όπου βρίσκονται το Μέγαρο Μαξίμου και το Προεδρικό Μέγραρο άρχισε να κλείνει τόσο για τα αυτοκίνητα όσο και για τους πεζούς ανά διαστήματα ήδη πριν από μία πενταετία λόγω δυναμικών συγκεντρώσεων επί των ημερών της προηγούμενης κυβέρνησης. 

Σύμφωνα με τη δημοσίευση του πρωθυπουργού, η ελεύθερη διέλευση των οχημάτων από την Ηρώδου Αττικού θα τεθεί σε ισχύ από αύριο Δευτέρα 4 Οκτωβρίου. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια.

Παράλληλα, ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο της Αθήνας.

Η δημοσίευση του πρωθυπουργού:

Η Αθήνα υποδέχεται το φθινόπωρο με κινήσεις που διευκολύνουν τη ζωή στην πόλη. Από αύριο ενεργοποιείται νέο επιχειρησιακό σχέδιο της Τροχαίας για την παράνομη στάθμευση στο κέντρο. Και, με πρωτοβουλία μου, σε συνεννόηση με τον Δήμο, η οδός Ηρώδου Αττικού αποδίδεται στους Αθηναίους. Η διέλευση για τα οχήματα θα είναι πλέον ανεμπόδιστη, πλην εξαιρετικών περιπτώσεων που αφορούν τη δημόσια ασφάλεια.

Αυτονόητες ενέργειες. Που δεν παύουν, ωστόσο, να είναι χρήσιμες και αναγκαίες.

 
 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*