Νεκρός εν ώρα εργασίας υπάλληλος του ΟΣΕ στην Κόρινθο

Νεκρός ανασύρθηκε χτες Πέμπτη από τις σιδηροδρομικές ράγες του Προαστιακού στην Κόρινθο, ένας άνδρας, εργαζόμενος του ΟΣΕ. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εργαζόμενος είχε ειδικότητα κλειδούχου.

Όπως αναφέρει το korinthostv.gr, ο εργαζόμενος έχασε τις αισθήσεις του εν ώρα εργασίας, με αποτέλεσμα να βρίσκεται για αρκετά λεπτά πάνω στις ράγες που περνά ο προαστιακός, στο ύψος γνωστής αντιπροσωπείας αυτοκινήτων. Για περισσότερη από μία ώρα υπήρξε διακοπή των δρομολογίων

Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της πυροσβετικής που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό και τη διάσωσή του. Ακόμη, επί τόπου βρέθηκε ασθενοφόρο ΕΚΑΒ που τον μετέφερε άμεσα στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Η διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ με ανακοίνωσή της εξέφρασε τα συλληπητήρια της:

H Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια για τον θάνατο εργαζομένου του ευρύτερου σιδηροδρομικού κλάδου που σημειώθηκε χθες το βράδυ, ύστερα από απώλεια των αισθήσεων του εν ώρα εργασίας. Η Διοίκηση της Εταιρείας δηλώνει τη βαθιά της θλίψη και στέκεται δίπλα στην οικογένεια και τους οικείους του.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*