Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου: Κλείνει σταθμός του Μετρό και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα τεθούν σε εφαρμογή της Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021, ημέρα της επετείου της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου

Ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό θα παρεμείνει κλειστός από τις 10:30 π.μ. με εντολή της αστυνομίας. Οι συρμοί θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς στάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, λόγω των συγκεντρώσεων-πορειών, που έχουν εξαγγελθεί για αύριο 6 Δεκεμβρίου 2021 στο κέντρο της Αθήνας, κατά τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες, έχουν προγραμματισθεί κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, οι οποίες θα πραγματοποιούνται σταδιακά και ανάλογα με τις παρουσιαζόμενες κυκλοφοριακές συνθήκες.

Από τη Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής σχεδιάστηκαν και θα ληφθούν μέτρα διευκόλυνσης της κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του κέντρου της Αθήνας.

Παρακαλούνται οι οδηγοί, να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στους χώρους των εκδηλώσεων, καθώς επίσης και στην ευρύτερη περιοχή του Κέντρου, τόσο για την εξυπηρέτησή τους, όσο και για την αποτροπή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*