Πέμπτη, 18 Ιουλίου, 2024

ΟΣΕ: Μέχρι αργά το βράδυ η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας μεταξύ Αχαρνών και Πολυδενδρίου

Share

  Ανακοίνωση για την εξέλιξη των εργασιών αποκατάστασης της ηλεκτροκίνησης στο τμήμα της γραμμής μεταξύ Αχαρνών και Πολυδενδρίου εξέδωσε ο ΟΣΕ. Στο τμήμα αυτό υπήρξε διακοπή της ηλεκτροκίνησης λόγω πτώσης δέντρου νωρίς το πρωί της Δευτέρας με αποτέλεσμα να προκληθούν καθυστερήσεις δρομολογίων.

  Σύμφωνα με τον ΟΣΕ, το πρόβλημα έχει αποκατασταθεί μερικώς από το μεσημέρι ενώ η κίνηση των συρμών γίνεται με χαμηλή ταχύτητα στο ρεύμα της ανόδου. Η πλήρης αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται το βράδυ της Δευτέρας.

  Η ανακοίνωση του ΟΣΕ:

  Ο ΟΣΕ ενημερώνει ότι σήμερα το πρωί 20.12.2021 και περί ώρα 6:00, λόγω της κακοκαιρίας προκλήθηκε πτώση δένδρου, λίγο πριν την είσοδο του Σ.Σ. Αγ. Στεφάνου.

  Η πτώση του δένδρου, πάνω στις εναέριες γραμμές επαφής είχε ως αποτέλεσμα την διακοπή τάσης και κυκλοφορίας τόσο της ανόδου όσο και της καθόδου, μεταξύ των υποσταθμών Αχαρνών και Πολυδενδρίου.

  Στο σημείο μετέβη σε πρώτο χρόνο, ομάδα του τμήματος συντήρησης του ΟΣΕ, με δραιζίνα, για τη διαπίστωση και εκτίμηση του μεγέθους της ζημίας, που είχε προκληθεί και στη συνέχεια συνεργείο αποκατάστασης.

  Λόγω της έκτασής της, το τελευταίο, προχώρησε στις απαραίτητες εργασίες για την επαναλειτουργία της γραμμής καθόδου περί ώρα 11:00 και της γραμμής ανόδου περί τις 12:30.

  Τόσο η κάθοδος όσο και η άνοδος έχουν δοθεί με προσωρινή αποκατάσταση και ειδικά στο ρεύμα της ανόδου έχει δοθεί βραδυπορία 40 km, μέχρι της οριστικής αποκατάστασής της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, αργά το βράδυ της 20 ης Δεκεμβρίου 2021.

  Ο ΟΣΕ ζητάει την κατανόηση του επιβατικού κοινού για τυχόν καθυστερήσεις των δρομολογίων και υπόσχεται ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για τη συντομότερη αποκατάσταση.

 
 

Διαβάστε Περισσότερα