Δήμος Γαλατσίου: Επαναλειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία

Επαναλειτουργεί από σήμερα Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 το δρομολόγιο της Δημοτικής Συγκοινωνίας Γαλατσίου, σε συνέχεια των μελετών που δείχνουν ότι ομαλοποιούνται οι συνθήκες σε σχέση με την πανδημία COVID-19, καθώς και της χαλάρωσης των περιοριστικών μέτρων κατά της διάδοσης του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του δήμου, τα οχήματα της Δημοτικής Συγκοινωνίας έχουν καθαριστεί και απολυμανθεί, σύμφωνα με τα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στο πλαίσιο αποφυγής της διασποράς του κορωνοϊού και μετά την επαναλειτουργία τους θα επαναλαμβάνεται ο καθαρισμός των οχημάτων σε καθημερινή βάση.

Υπενθυμίζεται ωστόσο ότι οι επιβάτες οφείλουν να τηρούν τα υποχρεωτικά μέτρα ατομικής προστασίας του ΕΟΔΥ για τα Μ.Μ.Μ, καθώς οφείλουν να φορούν ατομική μάσκα προστασίας και στους χώρους αναμονής και κατά την είσοδο στα λεωφορεία αλλά και για όλο το χρόνο της παραμονής εντός του οχήματος.

Με στόχο την ασφάλεια όλων και τη διαφύλαξη της υγείας των συμπολιτών μας, ο δήμος Γαλατσίου καλεί τους πολίτες να σεβαστούν τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και να αποφεύγουν την χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, όταν εμφανίζουν συμπτώματα που ταιριάζουν με τη συμπτωματολογία του κορονοϊού COVID-19, όπως πυρετό, βήχα, φαρυγγαλγία, αίσθημα καταβολής κτλ.

Η Δημοτική συγκοινωνία θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 07:00 έως τις 20:00 με δρομολόγια ανά μία ώρα ενώ δεν θα λειτουργεί τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες (χάρτης διαδρομής)

Δείτε επίσης: Οι δημοτικές συγκοινωνίες της Αττικής

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*