Αττική Οδός: Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών και αρθρωτών λεωφορείων λόγω της κακοκαιρίας Φίλιππος

Την πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας βαρέων οχημάτων μέγιστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων, καθώς και αρθρωτών λεωφορείων, στην Αττική Οδό από τις 10:00 σήμερα το βράδυ, Τετάρτη 9/3, έως την ύφεση των φαινομένων, ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής, στο πλαίσιο των προληπτικών μέτρων για την αντιμετώπιση της κακοκαιρίας «Φίλιππος» που βρίσκεται σε εξέλιξη.

Από την παραπάνω απαγόρευση εξαιρούνται τα οχήματα οδικής βοήθειας, τα φορτηγά που μεταφέρουν αλάτι καθώς και οχήματα εκτάκτου ανάγκης.

Η Αττική Οδός συνιστά στους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις κατά τη διάρκεια έντονων καιρικών φαινομένων. Παράλληλα, παρακαλούνται οι οδηγοί να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις / ενημερώσεις των αρμόδιων Αρχών σχετικά με νέους περιορισμούς που ενδέχεται να επιβληθούν.

Υπενθυμίζεται ότι μέσω του λογαριασμού της εταιρείας στο Twitter, @aodostraffic, υπάρχει συνεχής ενημέρωση σχετικά με τις συνθήκες κυκλοφορίας στον αυτοκινητόδρομο.

Διακοπή κυκλοφορίας λεωφορειακής γραμμής

Οι Συγκοινωνίες Αθηνών (όμιλος ΟΑΣΑ) ενημερώνουν το επιβατικό κοινό ότι λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που επικρατούν στην περιοχή καθώς και των μέτρων της τροχαίας στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας – Θηβών, διακόπτεται προσωρινά η λειτουργία της λεωφορειακής γραμμής 861 ΕΛΕΥΣΙΝΑ – ΜΑΝΔΡΑ (ΟΙΚΙΣΜΟΣ ΤΙΤΑΝ).

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*