Τετάρτη 6 Απριλίου: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις συγκοινωνίες της Αθήνας

Τη συμμετοχή τους στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ την Τετάρτη 6 Απριλίου 2022 αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Στα Λεωφορεία θα πραγματοποιηθούν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 ως τη λήξη της βάρδιας, σύμφωνα με απόφαση του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται γύρω στις 9:30 – 10:00 π.μ. (έξοδος λεωφορείων από αμαξοστάσια από τις 8:30 π.μ.) ενώ τα τελευταία δρομολόγια αναμένονται από τις 20:00 ή νωρίτερα.

Σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα δρομολόγια των λεωφορειακών γραμμών οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ θα πραγματοποιηθούν κανονικά.

Στα Τρόλεϊ αναμένεται 24ωρη απεργία σύμφωνα με απόφαση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.

Συμμετοχή στην 24ωρη απεργία αναμένεται και για τους εργαζόμενους σε Μετρό, ΗΣΑΠ και Τραμ σύμφωνα με απόφαση των σωματείων εργαζόμενων στην ΣΤΑ.ΣΥ.

Λόγω της συμμετοχής στην 24ωρη απεργία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ αποφάσισε ότι θα πραγματοποιηθούν δρομολόγια ασφαλείας (ανά 8 ώρες) στον Προαστιακό της Αθήνας και σε άλλες γραμμές. Δείτε αναλυτικά.

Σύμφωνα με απόφαση των Υπουργών Προαστιασίας του Πολίτη και Υποδομών και Μεταφορών, την Τετάρτη 6 Απριλίου δεν θα ισχύει το μέτρο του δακτυλίου στο κέντρο της Αθήνας.

Το δελτίο τύπου των σωματείων της ΣΤΑΣΥ:


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας


athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*