Άνδρας ξάπλωσε στις γραμμές του ΗΣΑΠ και διέκοψε την κυκλοφορία

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΣΤΑ.ΣΥ. σχετικά με περιστατικό διακοπής της κυκλοφορίας σε τμήμα της γραμμής του ΗΣΑΠ το μεσημέρι της Παρασκευής μετά από την είσοδο άνδρα στις γραμμές ο οποίος έμεινε ξαπλωμένος στη σιδηροτροχιά αρνούμενος να αποχωρήσει.

Εξαιτίας του περιστατικού, το τμήμα Ταύρος Πειραιάς της γραμμής έκλεισε ένα μισάωρο ενώ περισσότερο ταλαιπωρηθηκαν οι επιβάτες συρμού που έμεινε ακινητοποιημένο μετά τη διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Η ανακοίνωση της ΣΤΑ.ΣΥ:

Στις 15:07 οδηγός συρμού της Γραμμής 1 του Μετρό με κατεύθυνση από Φάληρο προς Μοσχάτο, εντόπισε άτομο εντός του τροχιόδρομου και εντός της πορείας του. Άμεσα ακινητοποίησε τον συρμό και διεκόπη η ηλεκτροδότηση της Γραμμής. Ο άνδρας παρέμεινε ξαπλωμένος επί 20 λεπτά, αρνούμενος να απομακρυνθεί παρά τις προσπάθειες του προσωπικού της ΣΤΑ.ΣΥ. Λίγο πριν την άφιξη στο σημείο της ΕΛ.ΑΣ. ο άνδρας τράπηκε σε φυγή. Με την ολοκλήρωση του ελέγχου του τμήματος Φάληρο – Μοσχάτο από τον Επιθεωρητή και τον Επόπτη Λειτουργίας της ΣΤΑ.ΣΥ. επανηλεκτροδοτήθηκε η Γραμμή και αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρο το δίκτυο.

Η ΣΤΑ.ΣΥ. ζητά συγνώμη, τόσο από τους επιβάτες, που υποχρεώθηκαν να παραμείνουν εντός συρμού μέχρι τη λήξη του συμβάντος υπό δύσκολες καιρικές συνθήκες, όσο και από τους επιβάτες της Γραμμής 1 που ταλαιπωρήθηκαν εξαιτίας της 30λεπτης διακοπής των δρομολογίων στο τμήμα Ταύρος – Πειραιάς.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*