Σάββατο, 27 Ιουλίου, 2024

Έκλεισε νωρίτερα ο σταθμός Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό – Συρμός έβγαζε καπνούς λόγω βλάβης

0
Ενημέρωση ώρα 9:20 Επανήλθε η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό μέχρι το σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας ενώ πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια προς και από το Αεροδρόμιο. Μεταξύ των σταθμών Δημοτικό Θέατρο - Δουκίσσης Πλακεντίας διεξάγεται η κυκλοφορία στη γραμμή 3 του Μετρό το πρωί της Παρασκευής 26 Ιουλίου 2024. Σύμφωνα με τη...

Καθυστερήσεις στον Προαστιακό της Αθήνας μετά από κλοπή καλωδίων σηματοδότησης

Share

    Ενημέρωση 22 Σεπτεμβρίου:

    Σύμφωνα με την Hellenic Train και σήμερα Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, τα δρομολόγια Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια ακυρώνονται στο τμήμα Άνω Λιόσια – ΣΚΑ. (Για μετάβαση σε Άνω Λιόσια απαιτείται μετεπιβίβαση σε Κάτω Αχαρναί και δρομολόγιο Πειραιάς – Κιάτο).

    Επίσης, υπάρχουν καθυστερήσεις σε όλα τα δρομολόγια του Προαστιακού.


    Αρχικό άρθρο:

    Ακόμα και ο Προαστιακός της Αθήνας δεν είναι ασφαλής από την δράση των κυκλωμάτων που κλέβουν σιδηροδρομικό υλικό.

    Σήμερα Τετάρτη, σύμφωνα με την Hellenic Train, άγνωστοι έκοψαν και έκλεψαν καλώδια σηματοδότησης στην περιοχή του Σ.Κ.Α. (Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών). Για την κυκλοφορία επιστρατεύτηκε κλειδούχος του διαχειριστή της υποδομής (ΟΣΕ).

    Ως αποτέλεσμα από τις βραδινές ώρες παρατηρούνται καθυστερήσεις στα δρομολόγια. Σύμφωνα με ενημέρωση, από τις 19:00 το απόγευμα οι αμαξοστοιχίες Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο – Άνω Λιόσια δεν κινούνται στο τμήμα Άνω Λιόσια – ΣΚΑ.

    Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

 
 

Διαβάστε Περισσότερα