Καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων στον Προαστιακό – Αντικατάσταση τρένων με λεωφορεία

Ενημέρωση:

Δήλωση σχετικά με τα σημερινά προβλήματα στον Προαστιακό έκανε ο τομεάρχης Υποδομών και Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκος Παππάς:

Για μια ακόμα φορά, σήμερα, από το πρωί ως το μεσημέρι, ο προαστιακός έμεινε από ρεύμα. Άλλα δρομολόγια ακυρώθηκαν, αλλά αναβλήθηκαν και άλλα έγιναν με λεωφορεία. Οι επιβάτες πλήρωσαν το τίμημα της κατάρρευσης που επέβαλαν στο μέσο και τις υποδομές του οι κύριοι Μητσοτάκης και Καραμανλής. Πλήρωσαν την ελλιπή ενημέρωση και τη μη λειτουργία της τηλεματικής εδώ και μήνες. Θα ήταν ευχής έργο αν όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς λειτουργούσαν έστω για μια ημέρα, επί θητείας Μητσοτάκη και Καραμανλή, χωρίς προβλήματα. Χωρίς αυταναφλέξεις λεωφορείων, χωρίς ακυρώσεις δρομολογίων στα τρένα, χωρίς καθυστερήσεις στο μετρό. Θα ήταν ευχής έργο αν η κυβέρνηση της Ν.Δ. δεν είχε επιφέρει τόσα δεινά με την απραξία και την ανικανότητά της.


Ενημέρωση ώρα 12:45:

Ομαλοποιούνται σταδιακά τα δρομολόγια του Προαστιακού σύμφωνα με την Hellenic Train.


Ενημέρωση ώρα 11:00

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Hellenic Train, τα παρακάτω δρομολόγια στη γραμμή Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία με ενδιάμεσες στάσεις σε Νερατζιώτισσα και Δουκίσσης Πλακεντίας:

  • 2218 (αναχώρηση 10:30 από Άνω Λιόσια)
  • 2222 (αναχώρηση 11:30 από Άνω Λιόσια)
  • 2223 (αναχώρηση 10:52 από Αεροδρόμιο)

Σημαντικές καθυστερήσεις και ακυρώσεις δρομολογίων παρατηρούνται στα δρομολόγια του Προαστιακού της Αθήνας το πρωί της Τρίτης 25 Οκτωβρίου μετά από πρόβλημα με κομμένο καλώδιο (από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία) στην περιοχή των Σεπολίων στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τον ΟΣΕ η βλάβη είχε αποκατασταθεί πριν τις 10 το πρωί, τα προβλήματα ωστόσο με τα δρομολόγια αναμένεται να συνεχιστούν, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Hellenic Train.

Όπως αναφέρουν επιβάτες στο Athens Transport τα προβλήματα οξύνθηκαν εξαιτίας της έλλειψης ενημέρωσης προς τους επιβάτες, πολλοί εκ των οποίων αποβιβάστηκαν σε σταθμούς πριν τον προορισμό τους χωρίς επιπλέον ενημέρωση για το πώς και αν θα καταφέρουν να φτάσουν στον προορισμό τους. Οι επιβάτες δεν είχαν ακριβή ενημέρωση από τους οδηγούς των συρμών ή το προσωπικό των σταθμών, αλλά ούτε και μέσω των διαδικτυακών μέσων της εταιρείας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την εταιρεία, τα δρομολόγια 1542 (αναχώρηση από Αθήνα στις 10:52)  και 1547 μεταξύ Αθήνας και Χαλκίδας (αναχώρηση από Αθήνα στις 12:15) θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία.

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*