Νέος βανδαλισμός στο σταθμό Βικτώρια, συλλήψεις για ζημιές σε συρμούς και σταθμούς

debater.gr

Τον εξοπλισμό του ηλεκτρονικού εισιτηρίου έσπασαν, για ακόμα μία φορά άγνωστοι στο σταθμό Βικτώρια του ΗΣΑΠ το βράδυ της Παρασκευής 21 Οκτωβρίου μετά από τη λήξη πορείας στο κέντρο της Αθήνας κατά τη διάρκεια της οποίας σημειώθηκαν επισόδεια.

Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, οι άγνωστοι κατέστεψαν τις γυάλινες πύλες εισόδου του σταθμού. Για περίπου 30 λεπτά οι συρμοί διέρχονταν από το σταθμό Βικτώρια χωρίς στάση.

Εν τω μεταξύ, τη σύλληψη 6 ατόμων, εκ των οποίων 4 ανήλικοι στο πλαίσιο του σχεδίου «ΑΡΙΑΔΝΗ» ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA Αγία Σοφία» στη Νέα Φιλαδέλφεια, ομάδα ατόμων προέβη σε χρήση φωτοβολίδων χειρός και προκάλεσε φθορές σε πυροσβεστική φωλιά, στον σταθμό «Περισσός».

Τα 6 άτομα συνελήφθησαν από την αστυνομία στους σταθμούς του ΗΣΑΠ «Αττική» και «Νέο Φάληρο», όπου κατευθύνθηκαν μετά τον αγώνα. Οι συλληφθέντες προκάλεσαν φθορές και μέσα στα βαγόνια του συρμού και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας και παραθύρου και καλυμμάτων φωτισμού.

Οι παραπάνω φθορές είχαν ως επακόλουθο την εκκένωση του συρμού στον σταθμό «Ομόνοια».

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από το Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*