Σύλληψη ανηλίκου για βανδαλισμό σε συρμό του ΗΣΑΠ

Alexanyan/flickr.com

Στη σύλληψη 16χρονου για φθορά αντικειμένου που χρησιμεύει για κοινό όφελος και διατάραξη κοινής ειρήνης μετά τη λήξη αθλητικής εκδήλωσης και μακριά από το χώρο που διεξάγεται αυτή προχώρησαν στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας αστυνομικοί του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.Σ.Υ. «ΑΡΙΑΔΝΗ» τις βραδινές ώρες της Κυριακής 13 Νοεμβρίου 2022 στο σταθμό του μετρό Πανόρμου.

Ειδικότερα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Νέο Φάληρο απογευματινές ώρες της 13-11-2022, μεγάλος αριθμός φιλάθλων εισήλθε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Φάληρο» και επιβιβάστηκαν σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια των συρμών και συγκεκριμένα θραύση υαλοπινάκων πόρτας, παραθύρου και φωτιστικών οροφής.

Συγκεκριμένα, ο 16χρονος προέβη σε χτυπήματα με τα χέρια σε πλαστικό προστατευτικό κάλυμμα λάμπας του συρμού, με αποτέλεσμα την αποκόλληση του και εξαπέλυσε λακτίσματα σε υαλοπίνακα θύρας, θραύοντας τον.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*