Τρίτη 6 Δεκεμβρίου: Κλείνουν σταθμοί του Μετρό – Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο

Ενημέρωση ώρα 22:30

Άνοιξε ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό.


Ενημέρωση ώρα 20:15

Άνοιξε ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό.


Ενημέρωση ώρα 19:30

Κλειστός και ο σταθμός Σύνταγμα του Μετρό με εντολή της αστυνομίας. Διέλευση συρμών χωρίς στάση. Κλειστός παραμένει και ο σταθμός Πανεπιστήμιο.


Ενημέρωση ώρα 14:30:

Αποκαταστάθηκε η λειτουργία του Τραμ ως το Σύνταγμα.


Ενημέρωση 6 Δεκεμβρίου ώρα 13:55

Οι συρμοί του Τραμ προς το Σύνταγμα έχουν προσωρινό τερματικό σταθμό της Στάση Λεωφ. Βουλιαγμένης, με εντολή της αστυνομίας.


Κλειστός θα παραμείνει ο σταθμός Πανεπιστήμιο του Μετρό από τις 9:00 π.μ. και μέχρι νεοτέρας την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2022, με εντολή της αστυνομίας, λόγω των εκδηλώσεων για την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου. Οι συρμοί του Μετρό θα διέρχονται από το σταθμό χωρίς να πραγματοποιούν στάση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναμένονται επίσης κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας κατά τις μεσημεριανές και τις απογευματινές ώρες, ενώ οι οδηγοί καλούνται να αποφύγουν την κίνηση και στάθμευση των οχημάτων τους στην ευρύτερη περιοχή των χώρων των εκδηλώσεων, τόσο για την εξυπηρέτησή τους όσο και για τη αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων.


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας


athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*