ΕΔΕ για οδηγό αστικού λεωφορείου ο οποίος έδωσε το τιμόνι σε 15χρονη

Πηγή: αναγνώστης athenstransport.com

Ένορκη Διοικητική Εξέταση πρόκειται να διεξαχθεί όπως αναφέρει το in.gr με αφορμή το περιστατικό οδηγού ΚΤΕΛ που πραγματοποιούσε αστικό δρομολόγιο στη Σαρωνίδα, βάση της σύμβασης με τον ΟΑΣΑ, και ο οποίος φέρεται να «χαριεντιζόταν» με ανήλικες επιβάτριες ακούγοντας μουσική, ενώ έδωσε και το τιμόνι του λεωφορείου σε μία 15χρονη κατά τη διάρκεια του δρομολογίου.

Σε σχετικό βίντεο που ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις ανήλικες και το οποίο μετέδωσε ο Alpha ακούγεται ο οδηγός να δίνει οδηγίες στην ανήλικη η οποία καθόταν στο τιμόνι ενώ μέσα στο όχημα υπάρχουν τουλάχιστον δύο επιβάτες καθώς και μία άλλη κοπέλα που καταγράφει με το κινητό την 15χρονη.

Το περιστατικό που παρουσιάστηκε στην εκπομπή TLive στον Alpha φέρεται να έχει συμβεί βραδινές ώρες στην περιοχή της Σαρωνίδας όπου εκτελούν δρομολόγια του ΟΑΣΑ μισθωμένα λεωφορεία του ΚΤΕΛ.

Ο οδηγός του λεωφορείου, που εξακολουθεί να πραγματοποιεί δρομολόγια στην περιοχή της Σαλαμίνας, μιλώντας στην εκπομπή, σημείωσε για το βίντεο ότι δεν είναι αυτός που «παρίσταται» στο αυτοσχέδιο μάθημα οδήγησης με τη μαθήτρια να είναι μία 15χρονη κοπέλα. Ο ίδιος επανέλαβε ότι δεν είναι αυτός που έδινε οδηγίες στη νεαρή μαθήτρια, αλλά απλά ακούγονται οι φωνές των κοριτσιών να μιλούν πίσω από το κάθισμά του.

«Δεν είμαι εγώ αυτός που φαίνεται στο βίντεο, οδηγώ εγώ. Αυτό έχει γίνει μοντάζ», είπε χαρακτηριστικά ο επαγγελματίας οδηγός, ο οποίος απαντώντας στην εκπομπή, συμπλήρωσε πως δεν είχε παρόμοιο ντύσιμο με εκείνο που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο. «Σε αυτή τη φάση δεν είμαι εγώ, αυτό το βίντεο είναι προϊόν μοντάζ», επανέλαβε εκ νέου ο οδηγός.

Από την πλευρά του ΟΑΣΑ δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής κάποια επίσημη ανακοίνωση. Σημειώνεται πως παρά τις σχετικές πληροφορίες, δεν είναι ξεκάθαρο αν μπορεί να διενεργηθεί ΕΔΕ σε έναν ιδιώτη όπως είναι οι οδηγοί των ΚΤΕΛ που συνεργάζονται με τον ΟΑΣΑ.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*