12 τραυματίες σε σύγκρουση λεωφορείου με ΙΧ στο κέντρο της Αθήνας

hans-johnson/flickr.com

Λεωφορείο συγκρούστηκε με ΙΧ το πρωί της Τετάρτης στο κέντρο της Αθήνας με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό 12 ατόμων.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ένα αρθρωτό λεωφορείο που εκτελούσε δρομολόγιο στη γραμμή 550 από Φάληρο προς Κηφισιά συγκρούστηκε με ΙΧ στις 8:15 το πρωί στη συμβολή των οδών Βασ. Σοφίας και Σούτσου ενώ κινούταν σε λεωφορειολωρίδα.

Το ΕΚΑΒ έσπευσε στο σημείο για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς για προληπτικούς λόγους, ενώ η διοίκηση της ΟΣΥ βρίσκεται σε επικοινωνία με το νοσοκομείο και αναμένεται να επισκευτεί άμεσα τους τραυματίες.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο οδηγός του ΙΧ επιχείρησε να μπει στη λεωφορειολωρίδα μπροστά στο λεωφορείο και ο οδηγός του λεωφορείου δεν πρόλαβε να φρενάρει εγκαίρως με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με το προπορευόμενο όχημα.

Η ανακοίνωση της ΟΣΥ για το συμβάν:

Η Ο.ΣΥ. Α.Ε. αναφορικά με το τροχαίο ατύχημα, στο οποίο εμπλέκεται λεωφορείο που εκτελούσε το δρομολόγιο της γραμμής 550 (Παλαιό Φάληρο Κηφισιά) και το οποίο προσέκρουσε σε Ι.Χ. που εισήλθε στην ανοδική λεωφορειολωρίδα, επί της Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Αμερικανικής πρεσβείας, ενημερώνει  ότι 12 άτομα τραυματίστηκαν ελαφρά και μεταφέρθηκαν για προληπτικούς λόγους στο Νοσοκομείο Γεώργιος Γεννηματάς. 

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με το Νοσοκομείο και επισκέπτεται αυτή την ώρα τους επιβάτες που βρίσκονται εκεί για προληπτικές εξετάσεις, ενώ διερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*