Από 13 Φεβρουαρίου: Τροποποιούνται -και επανέρχονται μέχρι το Κορωπί- τα δρομολόγια Άνω Λιόσια – Κάντζα του Προαστιακού

Από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023 και μέχρι νεοτέρας, τροποιούνται οι ώρες διέλευσης των δρομολογίων Άνω Λιόσια – Κάντζα του Προαστιακού τα οποία θα επεκταθούν ως και το σταθμό Κορωπί, λόγω έργων του διαχειριστή της υποδομής ΟΣΕ, σύμφωνα με την Hellenic Train.

Πρόκειται για τα 8 τοπικά δρομολόγια (4 το πρωί και 4 το απόγευμα) τα οποία πραγματοποιούνται από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή. Τα δρομολόγια αυτά πραγματοποιούνταν αρχικά στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κορωπί μέχρι και τον Ιανουάριο του 2022 οπότε και τροποιήθηκαν “μέχρι νεωτέρας” ώστε να έχουν τερματικό σταθμό στην Κάντζα, χωρίς περαιτέρω εξήγηση.

Πλέον τα δρομολόγια αυτά θα φτάνουν μέχρι το σταθμό Κορωπί, ενώ είναι άγνωστο πώς θα διαμορφωθούν μετά την ολοκλήρωση των έργων.

Τα δρομολόγια αυτά από τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου διαμορφώνονται ως εξής:

Το τμήμα αυτό εξυπηρετείται και από τα δρομολόγια Άνω Λιόσια – Αεροδρόμιο, ενώ οι περισσότεροι σταθμοί (πλην Άνω Λιοσίων και ΣΚΑ) εξυπηρετούνται και από τα δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο.

Σημειώνεται ότι έχουν ενημερωθεί οι σχετικές σελίδες δρομολογίων των σταθμών


Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

Αλέξανδρος Λιάρος – athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*