Σύλληψη τριών οπαδών για φθορές σε συρμό του ΗΣΑΠ το βράδυ της Πέμπτης

C messier/wikipedia.org

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, βραδινές ώρες της Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Κηφισιά», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», 3 άτομα, ηλικίας 16, 17 και 19 ετών για φθορά ξένης ιδιοκτησίας και διατάραξη της κοινής ειρήνης.

Ειδικότερα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «OPAP ARENA» στη Νέα Φιλαδέλφεια χθες  το βράδυ, μεγάλος αριθμός φιλάθλων κατευθύνθηκε στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Περισσός» και επιβιβάστηκαν σε συρμούς με προορισμό την Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, ομάδα ατόμων με βίαια χτυπήματα των άκρων τους, προκάλεσαν φθορές στα βαγόνια των συρμών και συγκεκριμένα θραύσεις σε θύρες, παράθυρα και  πλαφονιέρα του βαγονιού.

Αστυνομικοί που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, εντόπισαν και ακινητοποίησαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «Κηφισιά» τους υπόπτους.

Ακολούθως, τους οδήγησαν στην έδρα της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή τους στην πρόκληση των παραπάνω φθορών.

Σημειώνεται, ότι ο 17χρονος δεν είχε προβεί στην έκδοση Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας, ως όφειλε.

Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*