Τρίτη 14 Μαρτίου: Χωρίς Προαστιακό και δρομολόγια της Hellenic Train – Δρομολογούνται λεωφορεία από την Τετάρτη

@DalekNek/twitter.com

Ενημέρωση 13 Μαρτίου:

Την Τρίτη 14 Μαρτίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία.

Σύμφωνα με την εταιρεία, από την Τετάρτη 15 Μαρτίου αναμένεται να δρομολογηθούν λεωφορεία σε ορισμένες διαδρομές για την εξυπηρέτηση των επιβατών, ενώ νεότερη ενημέρωση θα υπάρξει την Τρίτη.


Ενημέρωση 12 Μαρτίου:

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Hellenic Train, και τη Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023 δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα δρομολόγιο της εταιρείας, συμπεριλαμβανομένων των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας.


Ενημέρωση 11 Μαρτίου:

Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας αλλά και των λεωφορείων δεν θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 12 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι αποφάσεις σχετικά με την πιθανή επανέναρξη των δρομολογίων του Προαστιακού αναμένονται το νωρίτερο μέσα στη νέα εβδομάδα.


Αρχικό άρθρο:

Κανένα δρομολόγιο της Hellenic Train, συμπεριλαμβανομένων και των δρομολογίων του Προαστιακού της Αθήνας δεν θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Μαρτίου, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας.

Οι αποφάσεις για την επανέναρξη των δρομολογίων του σιδηρόδρομου αναμένονται το νωρίτερο την επόμενη εβδομάδα, μετά από νέα συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ των σωματείων των εργαζόμενων στο σιδηρόδρομο και του Υπουργού Επικρατείας, υπεύθυνου για θέματα μεταφορών και υποδομών κ. Γεραπετρίτη.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Γεραπετρίτης αναμένεται να παρουσιάσει τις προτάσεις του στους σιδηροδρομικούς για τα μέτρα ασφαλείας που θα τεθούν σε ισχύ για την περίοδο μέχρι την ολοκλήρωση της εγκατάστασης των συστημάτων σηματοδότησης και τηλεδιοίκησης στο σιδηροδρομικό δίκτυο.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*