Υπουργείο Υποδομών: Παραλάβαμε το σιδηρόδρομο υπό διάλυση

Υπουργείο Υποδομών/Καθημερινή

Σε δημοσίευμα της εφημερίδας Καθημερινή σχετικά με την κατάσταση των εγκαταστάσεων σιδηροδρομικών σταθμών της χώρας απαντά με ανακοίνωσή του το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. 

Όπως υποστηρίζεται, από το δημοσίευμα προκύπτει πως η κυβέρνηση παρέλαβε το σιδηρόδρομο σε μία «διαλυμένη κατάσταση» η οποία «συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς», ενώ το δυστύχημα των Τεμπών συνέβη «πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα».

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

Σε ρεπορτάζ της εφημερίδας «Καθημερινή», δημοσιεύονται φωτογραφίες με την κατάσταση των σταθμών που παραδόθηκαν το 2019, με την αλλαγή της κυβέρνησης, σε σχέση με την τωρινή κατάσταση. 

Προκύπτει, με ακλόνητα πειστήρια, ότι παραλήφθηκε μία διαλυμένη κατάσταση η οποία συνεχίζει να ανατάσσεται με γοργούς ρυθμούς. Δυστυχώς, το τραγικό δυστύχημα συνέβη πριν από την ολοκλήρωση των έργων που αναμένεται στο τέλος Σεπτεμβρίου με πλήρη τηλεδιοίκηση όλου του κύριου άξονα.

Το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους πολίτες, θα συνεχίσει την προσπάθεια να έρθουν στο φως τα αίτια και οι συνθήκες του τραγικού δυστυχήματος, να επανεκκινήσει με ασφάλεια ο σιδηρόδρομος και να ολοκληρωθεί στον προβλεπόμενο χρόνο η αναβάθμιση των συστημάτων ασφαλείας του δικτύου. 

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*