Τραυματισμός 16χρονου στις γραμμές του Προαστιακού

Ένας 16χρονος τραυματίστηκε σοβαρά το βράδυ της Παρασκευής σε διάβαση των σιδηροδρομικών γραμμών της οδού Κωνσταντινουπόλεως, κοντά στο σταθμό του Ρουφ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 16χρονος έπεσε στις γραμμές μπροστά από τρένο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο σημείο έσπευσαν το ΕΚΑΒ και η πυροσβεστική, η οποία ενημερώθηκε για το συμβάν στις 20:05. Τελικά η συμβολή της πυροσβεστικής δεν χρειάστηκε αφού ο νεαρός δεν είχε εγκλωβιστεί. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τζάνειο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται διασωληνομένος.

Ανακοίνωση για το συμβάν εξέδωσε η ΕΛ.ΑΣ.: «Ανήλικος ευρισκόμενος πλησίον της σιδηροδρομικής διάβασης, όταν κατέβηκαν οι μπάρες διακοπής της κυκλοφορίας, εισήλθε στη σιδηροδρομική γραμμή, αγνοώντας τόσο τις υποδείξεις του αρμόδιου υπαλλήλου που του σφύριζε να απομακρυνθεί, όσο και τα ηχητικά σήματα της αμαξοστοιχίας που έφτανε στο σημείο, με αποτέλεσμα να παρασυρθεί. Άμεσα διακομίστηκε με ασθενοφόρο σε νοσοκομείο».

Μετά το ατύχημα παρατηρήθηκαν καθυστερήσεις στα δρομολόγια Πειραιάς – Αεροδρόμιο και Πειραιάς – Μαγούλα του Προαστιακού, σύμφωνα με την Hellenic Train.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*