Σύλληψη 22χρονου για φθορές σε συρμό του ΗΣΑΠ μετά από αγώνα ποδοσφαίρου

Alexanyan/flickr.com

Ένας 22χρονος ημεδαπός συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης 5 Απριλίου στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, στο σταθμό του ΗΣΑΠ «Βικτώρια», από αστυνομικούς του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. «ΑΡΙΑΔΝΗ», για βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων και φθορά ξένης ιδιοκτησίας κατά συναυτουργία, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί αθλητισμού.

Ειδικότερα, μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης» στο Νέο Φάληρο χθες το βράδυ, ομάδα περίπου -100- φίλαθλων κατευθύνθηκαν στο σταθμό του Η.Σ.Α.Π. «Νέο Φάληρο» και επιβιβάστηκαν σε συρμό με προορισμό την Κηφισιά.

Κατά τη διάρκεια του δρομολογίου, τα άτομα προκάλεσαν φθορές στο εσωτερικό βαγονιού και κατά την άφιξη στο σταθμό «Πετράλωνα» εξήλθαν από το συρμό κρατώντας αντικείμενα που είχαν αποκολλήσει από το εσωτερικό του βαγονιού και πέτρες.

Ακολούθως, εκδήλωσαν επίθεση σε βάρος αστυνομικών της Ομάδας ΔΡΑΣΗ που βρίσκονταν στο σημείο, ρίπτοντας προς το μέρος τους τα ανωτέρω αντικείμενα και στη συνέχεια επιβιβάστηκαν ξανά σε συρμό και αποχώρησαν.

Αστυνομικοί του Σχεδίου Ασφαλείας Δικτύου Υποδομής ΣΤΑ.ΣΥ. «ΑΡΙΑΔΝΗ» που ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία για την ασφάλεια των εγκαταστάσεων, ακινητοποίησαν στο σταθμό ΗΣΑΠ «Βικτώρια» τον 22χρονο ημεδαπό που συμμετείχε στις ανωτέρω πράξεις και τον οδήγησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*