Άνω Λιόσια: Στο νοσοκομείο οδηγός λεωφορείου μετά από επίθεση από νεαρούς

Πηγή: αναγνώστης athenstransport.com

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας οδηγός λεωφορείου ο οποίος δέχθηκε επίθεση από ομάδα νεαρών με σκοπό τη ληστεία το βράδυ της Τρίτης 23 Μαΐου.

Σύμφωνα με το doxthi.gr, ο οδηγός που πραγματοποιούσε δρομολόγιο στη γραμμή Β12, δέχθηκε επίθεση γύρω στις 8 το βράδυ όταν σταμάτησε στη στάση Μπελόγιάννη για να αποβιβάσει και επιβιβάσει επιβάτες. Ομάδα νεαρών, τον χτύπησε και τον έκλεψε και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή στα γύρω στενά.

Στο σημείο έφτασε αστυνομική δύναμη η οποία αναζήτησε τους δράστες, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο.

Ο Φώτης Νικολακόπουλος, μέλος του Δ.Σ. του Συνδικάτου Εργαζομένων ΟΑΣΑ μίλησε στο debater.gr για το περιστατικό αλλά και για την παραβατικότητα σε συγκεκριμένες λεωφορειακές γραμμές:

«Επιτέθηκαν στον οδηγό του λεωφορείου της γραμμής Β12 στα Άνω Λιόσια για να τον ληστέψουν. Ο συνάδελφος μας βρέθηκε τραυματισμένος στο νοσοκομείο ενώ έκανε τη δουλειά του και προσπαθούσε να εξυπηρετήσει το επιβατικό κοινό. Δέχθηκε Στο πρόσωπο γροθιές και του έκλεψαν την αλυσίδα που φορούσε. Ο 52χρονος οδηγός δεν είναι σοβαρά ευτυχώς, αλλά πήγε στο νοσοκομείο. Αυτοί με το που σταμάτησε στη στάση μπήκαν μέσα και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν. Είμαστε «έρμαια» του καθενός… Ειδικά σε αυτές τις λεωφορειακές γραμμές που υπάρχει παραβατικότητα μεγάλη».

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*