Από Παρασκευή 23 Ιουνίου: Ειδικά προγράμματα δρομολογίων στις συγκοινωνίες της Αθήνας λόγω των εκλογών

Φωτογραφία: Maksym Kozlenko/Wikimedia Commons

Σε καλοκαιρινούς ρυθμούς μπαίνουν από την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023 οι συγκοινωνίες της Αθήνας λόγω των εκλογικών αλλά και των θερινών αδειών των εργαζομένων.

Στα Λεωφορεία και Τρόλεϊ θα ξεκινήσει η εφαρμογή του Θερινού προγράμματος δρομολογίων με αραιότερα δρομολόγια στις περισσότερες γραμμές πλην αυτών που εξυπηρετούν το αεροδρόμιο, το λιμάνι του Πειραιά και τις παραλίες. Οι επιβάτες θα μπορούν να ενημερώνονται για τα νέα δρομολόγια μέσω της εφαρμογής της τηλεματικής και του telematics.oasa.gr

Στα μέσα σταθερής τροχιάς (Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ) θα ισχύουν ειδικά προγράμματα δρομολογίων από την Παρασκευή 23 ως και τη Δευτέρα 26 Ιουνίου 2023.

Δείτε τις συχνότητες των δρομολογίων στον παρακάτω πίνακα:

ΣΤΑΣΥ

Ελεύθερες διελεύσεις από τα διόδια

Το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών εξέδωσε εντολή για δωρεάν διελεύσεις επιβατικών Ι.Χ. και δικύκλων σε όλους τους αυτοκινητόδρομους λόγω διεξαγωγής των βουλευτικών εκλογών ως εξής:

  • Για τους ψηφοφόρους, από τις 00:00 του Σαββάτου 24 Ιουνίου 2023 (μεσάνυχτα Παρασκευής προς Σάββατο) μέχρι τις 08:00 το πρωί της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023.
  • Για τους δικαστικούς αντιπροσώπους, οι δωρεάν διελεύσεις ισχύουν από τις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 22 Ιουνίου 2023 έως και τις 24:00 της Δευτέρας 26 Ιουνίου 2023. Η διέλευσή τους χωρίς την επιβολή διοδίων θα γίνεται με την επίδειξη του εγγράφου τοποθέτησης δικαστικού αντιπροσώπου, καθώς και του Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητάς τους.

athenstransport.com

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*