Hellenic Train: Προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών από ψεύτικο λογαριασμό

@DalekNek/twitter.com

Για προσπάθεια εξαπάτησης πολιτών μέσω ψεύτικου λογαριασμού σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης προειδοποιεί με ανακοίνωσή της η Hellenic Train.

Όπως αναφέρεται, λογαριασμός ο οποίος φέρει παράνομα την επωνυμία και τα σήματα της εταιρείας φέρεται να διενεργεί παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο “Αποκτήστε δωρεάν κάρτα μεταφοράς για ένα χρόνο HellenicTrainμόνο με 2€”.

Η Hellenic Train εφιστά την προσοχή του κοινού, ζητώντας να μην ακολουθήσουν κανένα σύνδεσμο από τον εν λόγω λογαριασμό, να μη δώσουν τα στοιχεία τους και να μη μοιραστούν το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους τους.

Η ανακοίνωση της Hellenic Train:

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως αυτή τη στιγμή εμφανίζεται στο διαδίκτυο ψεύτικος λογαριασμός της Εταιρείας, με παράνομη και παραπλανητική χρήση σημάτων, επωνυμίας, φωτογραφιών και λοιπών στοιχείων, ο οποίος επιπλέον διενεργεί και παραπλανητικό διαγωνισμό με τον τίτλο “Αποκτήστε δωρεάν κάρτα μεταφοράς για ένα χρόνο Hellenic Train μόνο με 2€”.

Ο εν λόγω λογαριασμός και ο διενεργούμενος από αυτόν διαγωνισμός ουδεμία σχέση, έγκριση ή σχετική εξουσιοδότηση ή οιαδήποτε άδεια έχει με την εταιρεία μας Hellenic Train S.A.

Επιφυλασσόμενοι ρητώς παντός νομίμου δικαιώματός μας για οποιαδήποτε ζημία ήθελε τυχόν υποστεί η εταιρεία μας εξαιτίας αυτών των παράνομων και παραπλανητικών ενεργειών, εφιστούμε την προσοχή σας να μην ακολουθήσετε οποιοδήποτε σύνδεσμο (LINK) ή να προβείτε σε οιαδήποτε ενέργεια σας προτείνουν (χορήγηση στοιχείων) ή να μοιραστείτε το συγκεκριμένο σύνδεσμο με φίλους σας.

Για την επίσημη ενημέρωση σας αναφορικά με τα νέα, τις ενημερώσεις και τις δράσεις της Hellenic Train S.A. παρακαλούμε όπως παρακολουθείτε αποκλειστικά τα επίσημα κανάλια επικοινωνίας της εταιρείας μας στο www.hellenitrain.gr και στα social media στο facebook το https://www.facebook.com/HellenicTrainGr ,  στο twitter το https://twitter.com/HellenicTrain στο instagram το https://www.instagram.com/hellenic_train/ και στο telegram το https://www.hellenictrain.gr/hellenic-train-sto-telegram.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*