Οδηγός λεωφορείου απείλησε συναδέλφους του με μαχαίρι

Φωτογραφία: Stolbovsky/Wikimedia Commons

Ένα ακόμα περιστατικό με την εμπλοκή οδηγού λεωφορείου έρχεται στο φως, λίγες ημέρες μετά την καταγγελία για οδηγό τρόλεϊ ο οποίος απείλησε με όπλο επιβάτες λεωφορείου στην περιοχή του Πειραιά, περιστατικό για το οποίο όμως ο οδηγός φαίνεται ότι τελικά αθωώθηκε.

Σύμφωνα με το ethnos.gr, το βράδυ της περασμένης Τρίτης, οδηγός λεωφορείου ο οποίος εργαζόταν σε γραμμή του αεροδρομίου απείλησε με μαχαίρι ελεγκτές όταν εκείνοι του ζήτησαν εξηγήσεις για το γεγονός ότι αρνήθηκε να τους επιβιβάσει στο όχημα για να πραγματοποιήσουν έλεγχο εντός του λεωφορείου.

Όπως αναφέρεται, το περιστατικό «ξεκίνησε όταν ο οδηγός του λεωφορείου δε σταμάτησε σε σήμα ελεγκτών κομίστρου της [Ο.ΣΥ.] να τους επιβιβάσει στο όχημα. Ο οδηγός φέρεται να τους αγνόησε και να συνέχισε τη διαδρομή μέχρι το Αεροδρόμιο. Όταν τελικώς οι ελεγκτές επιβιβάστηκαν και τον ρώτησαν γιατί δε σταμάτησε να τους παραλάβει, ο οδηγός τους απείλησε με μαχαίρι. Στο σημείο έφτασε η αστυνομία ύστερα από κλήση των ελεγκτών και ο οδηγός οδηγήθηκε στο αυτόφωρο.»

Όπως και στην περίπτωση του οδηγού τρόλεϊ, η ΟΣΥ κατέθεσε μήνυση κατά του οδηγού, ενώ ανοικτό είναι και το ενδεχόμενο να τεθεί σε διαθεσιμότητα μέσα στις επόμενες μέρες. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ενέργειες του οδηγού ενδέχεται να συνδέονται και με παλαιότερες καταγγελίες, σύμφωνα με τις οποίες οδηγοί που εργάζονται αποκλειστικά σε γραμμές του Αεροδρομίου αποκομίζουν κέρδη, αφού πωλούν σε επιβάτες απλά εισιτήρια στην τιμή των αρκετά ακριβότερων εισιτηρίων του αεροδρομίου.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*