Δωρεά αγωνιστικών αμαξιδίων από την ΟΣΥ

φωτογραφία: ΟΣΥ

Η Διοίκηση της Ο.ΣΥ. Α.Ε. σταθερά προσηλωμένη στην εξυπηρέτηση των πολιτών και με ιδιαίτερη ευαισθησία στα θέματα που αφορούν Άτομα με Αναπηρία, έκανε αποδεκτό το αίτημα αντικατάστασης 3ων αγωνιστικών αμαξιδίων και την παροχή εξοπλισμού στον Αθλητικό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία ΑΤΛΑΣ.

Το σωματείο ανήκει στον Πανελλήνιο Σύλλογο Παραπληγικών και δραστηριοποιείται τα τελευταία 9 χρόνια στο άθλημα της καλαθοσφαίρισης με αναπηρικό αμαξίδιο. Τελευταία του επιτυχία η κατάκτηση, τον προηγούμενο μήνα,  του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η παράδοση του υλικού εξοπλισμού πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ο.ΣΥ. Α.Ε. κ. Στέφανο Αγιάσογλου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε ότι οι Οδικές Συγκοινωνίες θα παραμείνουν αρωγός  στην προσπάθεια του Σωματείου για κοινωνική ένταξη. Δεσμεύτηκε για την αναβάθμιση και περαιτέρω ανάπτυξη της ήδη υπάρχουσας υπηρεσίας  εξυπηρέτησης Ατόμων με Αναπηρία της ΟΣΥ.  “Διαπιστώσαμε ότι υπάρχουν σοβαρά προβλήματα αποκλεισμού των ατόμων με κινητικά προβλήματα και για το λόγο αυτό οι Οδικές Συγκοινωνίες θα επιτείνουν τις προσπάθειες αντιμετώπισής τους στο μέγιστο δυνατό βαθμό”.

“Με μεγάλη χαρά ευχαριστούμε την ΟΣΥ και ιδιαιτέρως τον Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Αγιάσογλου για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας, αλλά και για την στήριξη στην προσπάθειά μας να κάνουμε βήματα κοινωνικής ένταξης μέσω του αθλητισμού”, δήλωσε από την πλευρά του ο πρόεδρος του Συλλόγου ΑΤΛΑΣ κ. Αθανάσιος Βίγλας.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*