Συνελήφθησαν οι «ποντικοί» του Τραμ

Ed/flickr.com

Τρία άτομα, τα οποία έκλεβαν πορτοφόλια επιβατών σε συρμό του τραμ και διάφορα άλλα αντικείμενα όπως διαβατήρια τουριστών και συσκευές κινητών τηλεφώνων, συνέλαβε η αστυνομία.

Οι τρεις δράστες συνελήφθησαν από στελέχη της Άμεσης Δράσης το απόγευμα της Κυριακής όταν επιβάτης αντιλήφθηκε τη δράση τους σε συρμό του τραμ που εκτελούσε το δρομολόγιο από το Σύνταγμα ως το Παλαιό Φάληρο.

Όπως αναφέρει το alimosonline.gr, ο πολίτης κάλεσε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης και ενημέρωσε πως στον συρμό 6 του τραμ είδε τρία άτομα να απασχολούν σκόπιμα τουρίστες και να τους αρπάζουν διάφορα αντικείμενα.

Ο πολίτης ενημέρωσε τον τηλεφωνητή του κέντρου ότι βρίσκονται στο ύψος του Πάρκου της Νέας Σμύρνης και το πρώτο πλήρωμα έφθασε στην στάση «Αιγαίου».

Εκεί, όμως, οι επιβάτες τους ενημέρωσαν ότι οι ύποπτοι είχαν αποβιβαστεί και αλλάξει συρμό, με κατεύθυνση αυτήν τη φορά το Σύνταγμα. Οι αστυνομικοί ενημέρωσαν το κέντρο τους και οι συνάδελφοί τους πρόλαβαν τον συρμό στη στάση «Μπακνανά».

Στη θέα των ένστολων οι τρεις δράστες το έβαλαν στα πόδια και καθώς έτρεχαν πετούσαν διαβατήρια και κινητά τηλέφωνα. Οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν και να επιστρέψουν αρκετά από τα κλεμμένα αντικείμενα στους κατόχους τους.

athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*