Κυριακή 1 Οκτωβρίου: Χωρίς Τραμ, Λεωφορεία και Τρόλεϊ το κέντρο της Αθήνας λόγω αγώνων δρόμου

Φωτογραφία: Rakoon/Wikimedia Commons

Τροποποιήσεις σε δρομολόγια Λεωφορείων και Τραμ θα επέλθουν την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023 λόγω της διεξαγωγής του «7ου Αγώνα Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης» και του «15ου Αγώνα δρόμου και Περιπάτου “Race for the Cure”».

Σύμφωνα με τη ΣΤΑ.ΣΥ., η Γραμμή 6 του Τραμ «Πικροδάφνη – Σύνταγμα» θα είναι εκτός λειτουργίας από την έναρξη της κυκλοφορίας έως τις 14:00, Η σύνδεση της Γραμμής 7 του Τραμ και της Γραμμής 2 του Μετρό, θα γίνεται μέσω της λεωφορειακής γραμμής Α2 στις στάσεις «Μαρίνα Αλίμου» για το Τραμ και «Συγγρού-Φιξ» για το Μετρό. Το επιβατικό κοινό μπορεί επίσης να εξυπηρετηθεί μέσω των λεωφορειακών γραμμών:

  • Β2: ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ ΕΩΣ ΑΓΙΟ ΚΟΣΜΑ (ΜΕΣΩ ΛΕΩΦ. ΣΥΓΓΡΟΥ – ΠΑΡΑΛΙΑΚΗΣ)
  • 126: ΣΤΑΣΗ ΠΑΝΑΓΙΤΣΑ (ΑΠΟ ΟΔΟ NAΪΑΔΩΝ) ΠΡΟΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΦΙΞ

Την ίδια μέρα, σύμφωνα με ενημέρωση του ΟΑΣΑ, ο οργανισμός θα προβεί σε προσωρινές τροποποιήσεις της διαδρομής γραμμών Λεωφορείων και Τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης των Αθηνών, για το χρονικό διάστημα από τις 07:00 έως τις 13:00, σταδιακά και ανάλογα με τις επικρατούσες κυκλοφοριακές συνθήκες και τις υποδείξεις και τα μέτρα της Τροχαίας.

Σημειώνεται, ότι κατά το παραπάνω χρονικό διάστημα τα δρομολόγια της  λεωφορειακής γραμμής Χ95 ΣΥΝΤΑΓΜΑ – ΑΕΡΟΛ. ΑΘΗΝΩΝ (EXPRESS), θα εκτελούνται μέχρι τον σταθμό μετρό Κατεχάκη.

Επιπλέον, σύμφωνα με τον ΟΑΣΑ, τα δρομολόγια των γραμμών 025 και 026 δεν θα εκτελούνται στην κατεύθυνση από Αφετηρία (Ιπποκράτους), τα δρομολόγια τη γραμμή 230 δεν θα εκτελούνται στην κατεύθυνση από Αφετηρία (Ακρόπολη), ενώ η γραμμή 060 θα διακόψει τη λειτουργία της κατά τις παραπάνω ώρες.

Ο ΟΑΣΑ καλεί το επιβατικό κοινό να ενημερώνεται από το πληροφοριακό κέντρο 11185.

Μην ξεχάσετε να γίνετε μέλη στην κοινότητα του Athens Transport στο Viber για να λαμβάνετε έκτακτες ειδήσεις και χρηστικά νέα. Μπείτε εδώ από το κινητό σας


athenstransport.com

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*